Oops speelgoed - Spelen was nog nooit zo leuk!

Pauline Oosterbaan januari 29th, 2019
- ADVERTORIAL -

oops babyspeelgoed

Oops laat je kleintje verdwalen in twee fantasiewerelden. Tussen de betoverende kleuren van het bos of te midden van prachtige stedelijke paleizen geeft Oops je kindje de magische belevenis van twee verschillende werelden: Forest en City. Hier beleven ze samen met de acht vrolijke karakters allerlei nieuwe avonturen.

Pluche- en houten speelgoed

Het Zwitserse speelgoedmerk Oops bestaat uit educatief houten en pluche speelgoed voor baby’s en peuters. Alle producten zijn kleurrijk, creatief en vrolijk, veilig en zijn speciaal ontwikkeld om zowel het spelen als leren bij je kindje te stimuleren.

Ontwerp en Collectie

Oops heeft goed gekeken naar de behoeften van oops-Rolling-Friend! houten speelgoedje kindje. Hierdoor is een lijn ontstaan die tot in de kleinste details vol vrolijkheid en originaliteit zit. Er is gewerkt met stoffen van verschillende texturen, de nieuwste materialen en betoverende kleuren, zo ontdekt je kleintje iedere dag iets nieuws.
Voor de allerkleinsten zijn er tutteldoekjes en bijtringen in de vorm van hun favoriete karakter, voor de wat oudere kinderen zijn er onder meer puzzels, knuffels en gebruiksvriendelijke accessoires voor in de slaapkamer, zoals kleurrijke zitzakken.

Ook voor grotere kinderen

Oops mag dan wel ontworpen zijn voor de kleintjes, maar de acht dierenvriendjes en hun vrolijke kleuren trekken ook de belangstelling van de grotere kinderen. Voor hen heeft Oops stijlvolle rugzakken en lunchboxjes van hun favoriete vriendje.

Lees meer over de Oops speelgoedcollectie.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *