Nomi Highchair meegroeistoel: omdat kinderen van bewegen houden

Pauline Oosterbaan april 10th, 2016
- ADVERTORIAL -

Nomi meegroeistoel

Kinderen houden van bewegen. Ook wanneer ze zitten. Daarom moet een goede meegroeistoel je kind niet alleen een veilige steun maar ook voldoende bewegingsvrijheid bieden – terwijl het aan tafel zit én wanneer het in en uit zijn stoel klimt. Nomi werd ontwikkeld vanuit ons ambitieuze streven om ’s werelds beste meegroei kinderstoel te creëren, uitgaande van vorm én functie. De Nomi meegroeistoel laat zich traploos afstellen, zonder gereedschap, en zal mee evolueren met je kind dat, naarmate het groter wordt, een andere ondersteuning aan de gezinstafel nodig heeft.

De zachte, natuurlijke contouren zijn een streling voor het oog en nodigen het kind uit om actief en mobiel te blijven in vele verschillende zithoudingen. De Nomi meegroeistoel evolueert mee met uw kind, van pasgeborene tot tiener.

De hoge kinderstoel die met uw kind meegroeit
De meegroeistoel Nomi Highchair is de kern van het Nomi-concept. Hij is perfect op je kind afgestemd, vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar tot in zijn tienerjaren. De Nomi Highchair laat zich evenwel met aanvullende sets combineren voor een perfecte aanpassing aan je opgroeiende kind - vanaf baby’s eerste dag!

Nomi Highchair meegroeistoel

Nomi Baby
Nomi Baby is perfect voor je pasgeboren baby tot de leeftijd van ongeveer 6 maanden. De babyset kan direct op de houten stoelbasis worden vastgemaakt. Zodra je kindje groot genoeg is om rechtop te zitten vervang je de babyset door de zitting, rugleuning en voetsteun. Nomi Baby is ontworpen om je baby een zacht en knus plekje aan tafel te bezorgen, in het zicht en de belangstelling van heel het gezin. De hogere positie is ideaal voor “peutertaal”, spelletjes, voeding en een goed oogcontact met je baby.
De Nomi Baby is makkelijk in huis te verplaatsen, zodat mama of papa de handen vrij hebben voor een huiselijk karweitje en toch hun schatje niet uit het oog verliezen. Hij kan traploos worden versteld, vanaf vrijwel horizontaal tot meer verticale posities, naargelang van wat je baby op dat moment nodig heeft.

Nomi Mini
Nomi Mini is een veilige beugelstoel voor peuters van ongeveer 6 tot 24 maanden. De Nomi Mini beugel kun je handig vastmaken op de zitting en de rug – en al even probleemloos verwijderen wanneer je kind niet langer de extra steun nodig heeft en zonder hulp in en uit de kinderstoel kan klimmen. Nomi Mini is als een veilige arm rond je kindje wanneer het zelfstandig, zonder hulp van jou, aan de tafel leert zitten. De Nomi Mini voldoet aan de nieuwe en strengere veiligheidsvereisten. De beugel biedt een veilige en comfortabele ondersteuning, helemaal rond je kind, en geeft het toch een complete bewegingsvrijheid.

Nomi HighchairNomi meegroeistoel kleuterNomi kinderstoel

De Nomi maakt vele jaren deel uit van je interieur, dus moet hij helemaal bij jouw stijl passen. Combineer en creëer daarom je eigen Nomi, je hebt de keuze uit 4 kleuren hout en 7 kleuren Polypropyleen.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *