Nieuwe ISI Mini baby collectie en voedingskussen Buddy!

Pauline Oosterbaan september 19th, 2017
- ADVERTORIAL -

isi mini-Buddy-voedingskussen

Nieuw bij ISI Mini zijn de sterrencollectie en voedingskussen en multifunctioneel kussen Buddy! De sterrencollectie van ISI Mini kenmerkt zich door warme, natuurlijke kleuren met neutrale sterren. Dat maakt dat de collectie goed past binnen elke babykamer en het ook een rustige uitstraling geeft.

De sterrencollectie bestaat uit slaapzakjes, kruikenzakken, hoezen voor de relaxkussen, RONDO hoezen, tutteldoekjes, speenslabbetjes, slabbetjes, badcapes, poncho’s, waskussenhoezen en kruipdekens.

Buddy is een nieuw, multifunctioneel kussen dat jou tijdens de zwangerschap en je baby door de jaren heen kan ondersteunen. Tijdens de zwangerschap kan Buddy als ondersteuningskussen gebruikt worden. Wanneer de baby geboren is, kan Buddy als voedingskussen dienen. Buddy biedt ook ondersteuning wanneer je kindje leert zitten. Door je kindje tussen de poten van Buddy te plaatsen, hoef je niet meer bang te zijn dat je kleine zich bezeert wanneer hij of zij achterover of opzij valt.

Door je baby op de buik op Buddy te leggen, stimuleer je spelen op de buik en worden de rug- en nekspieren op die manier ook versterkt. Wanneer het kind groot genoeg is om in een bed te slapen, kan Buddy als slaapkussen gebruikt worden. Maar ook tijdens het reizen, zoals in een auto, kan Buddy als een neksteun dienen. Kortom, een onmisbaar maatje voor jou en je kleintje!

De sterrencollectie en Buddy zijn verkrijgbaar in de kleuren lagoon, zand, klassiek roze en staalblauw. Buddy is net als de sterrencollectie verkrijgbaar in de kleuren lagoon, zand, klassiek roze en staalblauw. Daarnaast is Buddy verkrijgbaar in de kleur khaki.

Alle producten van ISI Mini zijn van hoogwaardige kwaliteit en met veel zorg en aandacht gemaakt. Zo nemen we jou de praktische zorgen uit handen en kun jij je richten op het  allerbelangrijkste: jouw baby. ISI Mini, best in baby basics.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *