Nieuwe BabyBjörn draagzak One en One Air

Carola Siksma-Ruiters februari 14th, 2018
- ADVERTORIAL -

babybjorn draagzak one

Social media is een groot goed, maar het betekent ook dat er soms ongezouten meningen worden gegeven die hard kunnen aankomen. Ook over het moederschap worden negatieve opmerkingen geplaatst en harde kritieken geuit. Alsof er maar één bepaalde manier van opvoeden en handelen bestaat! 'Mom shaming' is helaas orde van de dag, of het nu gaat over wel of geen fopspeen, katoenen of wegwerp luiers, fulltime of parttime werken, borstvoeding of flesvoeding geven of hoe iemand zijn kindje in een babydrager draagt.

A Love Manifesto campagne

BabyBjörn nodigde tientallen mom bloggers uit in Londen voor 'A Love Manifesto'. Met deze liefdesverklaring wil BabyBjörn moeders aanmoedigen om naar jezelf te luisteren en zelf normen te bepalen die passen bij jouw rol als moeder en ouder. Onder het mom; vertrouw op je zelf, stel je eigen normen en bepaal zelf hoe je het ouderschap invult. De Britse bloggers die BabyBjörn hiervoor uitnodigde zoals Cat Sims, Anna Whitehouse en Sagal Ibrahim Shire, zetten zich allemaal sterk in voor deze zaak.

babybjorn draagzak one

Nieuwe BabyBjörn Draagzak One en One Air

Met deze campagne wil BabyBjörn graag de aandacht vragen voor hun nieuwste babydrager: de BabyBjörn One en One Air. Deze nieuwe dragers zijn ontwikkeld na een uitvoerig onderzoek met honderden testgezinnen in samenspraak met artsen, draagcoaches en andere experts.

babybjorn draagzak one detailHogere hoofdsteun en breed zitgedeelte

Wat is er nieuw? Draagzak One heeft een hogere hoofdsteun gekregen waarmee deze het nekje van de pasgeboren baby nog beter wordt beschermd en ondersteund. Voor grotere kindjes is draagzak One een stuk comfortabeler gemaakt; met de nieuwe traploze riem kan de hoofdsteun gemakkelijker worden versteld. Ook het zitcomfort is verbeterd, deze is verbreed en groeit met het kindje mee omdat deze in de gewenste breedte kan worden vastgezet.

Traploos te bedienen en ergonomische houding

De instellingen zijn traploos te bedienen, daarmee kun je deze drager helemaal op jouw persoonlijke lijf instellen en je kindje bijna moeiteloos dragen. Ook het materiaal is veranderd, er is minder stof en voering gebruikt en daarmee is de draagzak een stuk soepeler. Dat is niet alleen prettig dragen, vooral tijdens warme dagen, maar geeft je net dat stukje meer intimiteit tussen jou en je kindje. Het materiaal sluit beter om het lijfje van je kindje en daarmee zit je kindje in een betere en zo belangrijke ergonomische houding, de babybjorn one airzogenaamde kommahouding, of C-kromming. De voering van de schouderbanden is eveneens aangepast waardoor het gewicht gelijkmatiger wordt verdeeld.

BabyBjörn One Air

Heeft je baby een gevoelige huid? Kijk dan eens naar draagzak One Air. Deze is gemaakt van ultrazachte mesh-stof, die zorgt voor een zachtere touch op baby's huidje en nog soepeler en luchtiger draagt.

Kleuren en uitvoeringen

De Draagzak One Air komt in vijf kleuren: zilver, zwart, blauw, muntgroen en antracietgrijs. Er is ook een Draagzak One in katoenmix in vier kleuren: denim/nachtblauw, zwart, denimgrijs/donkergrijs en grijs/poederroze.

Nu verkrijgbaar in de betere babyspeciaalzaak en bij www.babybjorn.nl

Filmpje bekijken van de Love Manifesto? Look here!

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Nieuwe BabyBjörn draagzak One en One Air


Ida Freriksen op schreef:

A Love Manifesto campagne.
Als gastouder heb ik wel een s last gehad van ‘mom shaming’, omdat ouders soms een andere mening over iets hebben.
Gebeurt gelukkig niet vaak!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *