Nieuwe app Doula Bevalling Coach: virtuele coach tijdens de bevalling

doula-app-babystuf

De iPhone-app Doula Bevalling Coach ondersteunt aanstaande moeders tijdens de geboorte van hun kind. Verloskundige Marij is de virtuele coach die de dames door hun bevalling heen loodst. De app bevat verschillende  knoppen (zoals een pufknop en een rustknop) waarmee de barende de steun kan inschakelen die zij op dat moment nodig heeft.

Doula Bevalling Coach

Een ondersteunende app die je tijdens de bevalling gebruikt, was er tot nu toe niet. Meestal biedt de partner, een vriendin of familielid ondersteuning. Maar zij weten niet altijd hoe ze de barende het beste kunnen helpen.  Met  de nieuwe app Doula Bevalling Coach  is er altijd gerichte steun binnen handbereik. Belangrijk voor als de verloskundige, verpleegkundige of arts niet aan je bed kan blijven zitten. De applicatie is simpel te bedienen door de barende zelf of door een andere aanwezige.

Steuntje in de rug tijdens de bevalling

Als je aan het bevallen bent wil je je niet bezig houden met schema’s en tijden. Je bent een nieuw leven op aarde aan het zetten. Tijdens zo’n overweldigende gebeurtenis is het voor een aanstaande moeder prettig om te weten dat er een professioneel steuntje in de rug in je broekzak zit: de app Doula Bevalling Coach! Met deze app kunnen barende vrouwen terugvallen op verloskundige Marij. Met ruim acht jaar ervaring als verloskundige weet zij precies wat vrouwen willen horen en aan welke steun zij behoefte hebben tijdens de bevalling.

Nu verkrijgbaar

De Doula Bevalling Coach app is voor iPhone ontwikkeld door DTT Multimedia en nu beschikbaar in meerdere talen. Download de app nu in de App Store! 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *