Nieuw in Nederland: Yoomi feeding systeem!

Yoomi, de award winnende babyfles uit Londen die zichzelf verwarmt in slechts 60 seconden, is helemaal nieuw in Nederland. De range bestaat uit flessen, spenen en de befaamde verwarmer. Samen met deze feestelijke opening valt de introductie van de Yoomi Pod, een speciaal bakje waarmee de Yoomi verwarmer in slechts 60 seconden opgeladen kan worden in de magnetron.

Het Yoomi systeem bestaat uit een babyfles, flessenspeen en de Yoomi verwarmer. Deze verwarmer verwarmt de babyvoeding - met 1 druk op de knop - tot de perfecte temperatuur, zoals bij borstvoeding. Ideaal voor nachtvoedingen, in het vliegtuig, op het strand, in een restaurant etc. Altijd de perfecte temperatuur dus ook ideaal tijdens een logeerpartijtje bij opa en oma. De Yoomi fles maakt het voeden van de baby zowel ’s nachts als onderweg, tot een prettige ervaring.

Hoe het werkt? De Yoomi verwarmer dient voor gebruik gekookt te worden om op te laden. Na het koken wordt deze terug in de fles geplaatst om af te koelen. De verwarmer kan dagen, weken of maanden van te voren worden gekookt en is daarmee klaar voor gebruik wanneer ouders of verzorgers er klaar voor zijn. Is het voedingsmoment aangebroken, dan wordt de fles met voeding gevuld, en met een druk op de knop is de verwarmer binnen 60 seconden gebruiksklaar. De fles wordt op zijn kop gehouden zodat de melk langs de kanalen van de verwarmer kan stromen en in de flessenspeen terecht komt. De voeding wordt daarbij nooit te warm en het systeem is 100% veilig.

Feeding systeem

De Yoomi productrange bestaat uit flessen, flessenspenen, verwarmers en vanaf heden ook de Yoomi Pods. De flessen bevatten zes ventielen die lucht afvoeren om darmkrampjes effectief te voorkomen. De fles is ook uitstekend te gebruiken zonder de verwarmer. De spenen hebben een speciale borstvorm voor een natuurlijke voedingservaring. Met een Yoomi verwarmer zijn ouders nóg flexibeler en met de Yoomi Pod is de verwarmer snel op te laden voor gebruik. Eenmaal opgeladen, blijft de verwarmer opgeladen (zelfs dagen, weken of maanden voor gebruik).

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Nieuw in Nederland: Yoomi feeding systeem!


Ideaal wanneer het werkt. Het opladen van de verwarmer zelf met de speciale magnetron verwarmer heeft me nog wel wat moeite gekost. Ik moet de verwarmer wat langer in de magentron laten. Nu heb ik het onder de knie en is het echt super in gebruik. Druk op het knopje van de verwarmer, wacht een minuutje, draai de fles om (dan loopt de melk langs de groeven van de verwarmer) nog heel even wachten en de melk kan gegeven worden.
De speen heeft ook een grote vorm (rond zoals een borst) en het topje van de speen zelf is wat flexibel. Makkelijk schoon te maken, echter de verwarmer mag je dus absoluut niet in je sterilisator stoppen. Enkel afspoelen en met wat afwasmiddel afdoen, laten drogen en opladen.
Er zijn verschillende snelheden van spenen, bij mijn dochter werkten ze allebei prima. De fles is er ook in verschillende hoeveelheden.
Het enige nadeel is dat de verwarmer maar eenmalig te gebruiken is voordat je hem weer moet opladen voor nog een gebruik.
Met het opladen van de verwarmer middels het koken in een pan heb ik geen ervaring.
Prijzig systeem al met al, maar wanneer het werkt dan heb je er wel veel aan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *