Nieuw: BabyBjörn ledikant

babybjorn ledikant

Een goed slapende baby is heel belangrijk. En zorgt er ook voor dat ouders van een goede nachtrust kunnen genieten. BabyBjörn introduceert een bijzonder ledikant dat met zijn Scandinavisch design in ieder moderne interieur past. Het nieuwe BabyBjörn ledikant is uniek en innovatief en is in samenwerking met kinderartsen en veiligheidsexperts ontwikkeld. De zijkanten zijn bekleed met zachte netstof dat niet alleen zorgt voor een frisse en dus veilige slaapomgeving maar ook voor een goede ventilatie. De netstof is gecertificeerd volgens de Öko-Tex Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten. Dat betekent dat er zijn geen chemicaliën in zijn verwerkt en dat nauw contact tussen de baby en de stof geen problemen oplevert.

Dit bedje kun je gebruiken als wieg en ledikant

De bodem van het BabyBjörn ledikant is in twee hoogtes verstelbaar. In de hoge stand is het ledikant geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer vijf maanden. Vanaf ongeveer vijf maanden tot twee jaar kan de lage stand worden gebruikt.

Extra veilig ledikantje

Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid. De bodemplaten kunnen niet opgetild worden dankzij het vastklik systeem. Doordat het matrasje verzegeld is met de zijkanten kunnen kinderen niet naast of onder het matras terecht komen. Door de bevestiging van de poten aan de buitenzijde kunnen kleintjes niet tussen de poten en de stoffen wand vast komen te zitten.

Mooi design

Naast al deze plussen qua veiligheid springt ook het mooie, Scandinavische design in het oog. Het BabyBjörn ledikant past net zoals het eerder ontwikkelde wiegje met zijn lichte kleurstellingen en high-end materiaalgebruik in ieder modern interieur. Het ledikant en apart verkrijgbaar matrasovertrekje zijn vanaf eind juni verkrijgbaar.

babybjorn ledikant

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *