Najell Omni babydrager getest door Marja

test najell omni

Marja heeft de babydrager Omni getest met haar dochter van 10 maanden. Zij is te vroeg geboren en oversteekt zich nog steeds, iets wat vaak voorkomt bij prematuren. Hierdoor zit ze niet echt goed in de kinderwagen en is een babydrager ideaal omdat ze daar de juiste houding in aanneemt.

Wat vind je van het uiterlijk van de Najell omni babydrager?

Ik heb de Najell Omni morning grey mogen testen. De draagzak heeft een mooie kleur grijs en ziet er stoer uit zonder gelijk grof te worden. De stof voelt stevig en zacht aan.

Wat vind je van de twee fasen (0-6 mnd en 6 mnd – 3 jaar) van de Najel Omni babydrager?

De draagzak is zo ontworpen dat die zowel voor de hele kleintjes als de al wat grotere kinderen geschikt is. test babydrager najell omniOmdat onze dochter al ouder is hebben wij alleen de tweede fase getest.

Wat is de leeftijd van je kindje/ in welke fase heb je je kindje gedragen?

Nova is nu 11 maanden maar doordat ze te vroeg geboren is, is ze nog wat aan de kleine kant. Wij hebben gebruik gemaakt van de tweede fase waarbij je de speciale Omni heupsteun kan gebruiken en hebben haar voornamelijk met het gezicht naar ons toe gedragen.

Kun je de Najell Omni babydrager gemakkelijk aantrekken en verstellen?

De Najell Omni is door de magnetische gespen met een hand vast te maken. test babydrager najellWanneer je alleen bent, moet je het gespje dat op je rug zit alvast dicht maken zodat je het over je hoofd aan kan trekken. Ik had meestal iemand in de buurt wat het nog makkelijk maakte en ik de draagzak niet over m’n hoofd aan hoefde te doen. Het verstellen ging ook erg eenvoudig waardoor we ook onderweg nog konden wisselen als we dat wilden.

Biedt de Najell Omni babydrager voldoende comfort voor je baby en voor jezelf bij het dragen?

Het eerste wat me opviel toen ik de Najell Omni om deed, was dat deze bijzonder licht is. De brede heup en schouderbanden geven een goede verdeling van de druk. Op de rug tussen de schouderbladen zit een riempje voor extra stevigheid. Voor mij had deze ook nog wat lager op de rug erbij gemogen. Dit had dan nog net even wat meer steun gegeven.
Qua draag comfort voor de baby ben ik zeer tevreden. De speciale heupsteun gaf me het gevoel alsof ze gewoon in een stoel zat. Haar houding was perfect, ook wanneer ze met het gezicht naar voren gedragen werd.

Wat vind je van de 4 verschillende draagposities (naar je toe, gezicht naar voren, met heupsteun en op de rug?)

De Najell Omni is geschikt voor alle 4 de draagposities. Vooral de heupsteun is mij heel goed bevallen omdat ze echt d’r eigen ingebouwde stoel heeft. Voor de gezicht naar voren positie is een heel handig doekje meegeleverd om je draagzak schoon te houden wanneer ze gaat kwijlen. Dit is zeker geen overbodige luxe.

Wat vind je van de opbergruimte in de Najell Omni babydrager?

Echt een pluspunt is de extra opbergruimte. Ideale ruimte om een doekje, speen of je sleutels in op te bergen.

Zou je de Najell Omni babydrager aanbevelen bij andere ouders?

Ik zou zeker de Najell Omni babydrager aanbevelen. De kwaliteit en het draagcomfort is goed en hij voelt degelijk aan.

Lees meer over de Najell Omni babydrager >>

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *