Muziekmobiel van BKids - het geheim van een goeie nachtrust

Pauline Oosterbaan oktober 9th, 2018
- ADVERTORIAL -

BKids Watch over me muziekmobiel fase 1

Om je baby of peuter te helpen bij het slapengaan of te troosten bij het wakker worden, heeft Bkids een serie unieke producten met de naam 'Watch Over Me'. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in en rond het bedje van je baby of peuter.

3-in-1 muziekmobiel

Zo hebben ze bij BKids de muziekmobiel, onmisbaar boven elk wiegje, opnieuw uitgevonden. De 3-in-1 muziekmobiel is zodanig ontwikkeld dat hij probleemloos meegroeit met de behoefte van je baby.

Fase 1: 0-6 maanden

Je kunt de Watch Over Me muziekmobiel op verschillende manieren gebruiken. In de eerste fase (0-6m) als elektronische muziekmobiel met zeer breed assortiment BKids watch over me muziekmobiel fase 2aan mogelijkheden: sterretjes projecteren op het plafond, te dimmen nachtlampje, verschillende slaapmuziekjes, natuurgeluiden, spiegeltje, timerfunctie, wake-up mode, etc.

Fase 2: 6 - 18 maanden

In fase 2 (6-18m) vorm je deze probleemloos om tot een projectie/nachtlamp die je makkelijk bevestigt aan de zijkant van het kinderbedje met behoudt van alle functies.

Fase 3: +18 maanden

In fase 3 (+18m) wordt deze nachtlamp een lampje dat je naast het bed op het nachtkastje plaatst. Kortom: in plaats van het gebruik van muziekmobiel voor zes maanden krijg je met de Watch Over Me een product dat je veel langer kunt gebruiken! Verkrijgbaar in drie BKids watch over me muziekmobiel fase 3verschillende kleuren: roze, blauw en grijs.

Meer informatie over de Watch Over Me muziekmobiel

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *