Munchkin Latch zuigfles

Pauline Oosterbaan september 22nd, 2016
- ADVERTORIAL -

Munchkin latch

Een bijzondere innovatie in flesvoeding is de Munchkin Latch! Deze zuigfles heeft een unieke speen die de borst van de moeder goed nabootst. De speen rekt en beweegt flexibel naar alle kanten zodat voeden met de Latch zuigfles lijkt op borstvoeding. Net als de borst laat de speen melk door zodra de baby druk zet en zuigt (pompbeweging). Het anti-koliek ventiel in de bodem van de fles zorgt ervoor dat er geen lucht in de fles komt en dit vermindert buikkrampjes. Er zijn 2 soorten flessen (120ml en 240ml) en 3 soorten spenen (0mnd+, 3mnd+ en 6mnd+).

Miracle Cup

De overgang van een gewone drinkbeker is voor kinderen soms erg groot. Met de Miracle Cup kan je kindje 360° rondom drinken. De siliconen drinkklep opent als je kindje er zijn of haar lippen op drukt en sluit automatisch als je kindje stopt met drinken. Deze Miracle Cup is een anti-lek beker zonder drinktuit en dat is beter voor het gebit. Schoonmaken gaat heel eenvoudig in het Miracle cupbovenste rek van de vaatwasser. Verkrijgbaar met en zonder handvatten.

Eetkommetjes en soft tip spoons

Munchkin heeft ook vrolijke eetkommetjes in een set van drie met het gepatenteerde 'white hot system'; de streep en het hartje worden wit als het eten te warm is. Ze kunnen in de vriezer, magnetron en bovenste rek van de vaatwasser.

De zachte soft tip spoons hebben met een zachte rand dus vriendelijk voor het gevoelige tandvlees van je kindje. Met de lange steel kun je alle potjes gemakkelijk leeg lepelen.

Meer informatie over Munchkin 

Soft tip spoons

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *