Milk Trays: afgekolfde moedermelk invriezen in portioneerbare sticks

gekolfde melk invriezen

Milk Trays is een flexibel en steriel invriessysteem voor afgekolfde moedermelk. Met de Milk Trays is de melk makkelijk in te vriezen in handzame sticks van 30 ml, met ruimte voor 480 ml/ 16 sticks in totaal. Ideaal om de juiste porties te maken zodat er geen moedermelk verloren gaat.

Naast het invriezen van melk kunnen de Trays ook gebruikt worden voor het invriezen van verse babyhapjes met eveneens de voordelen van het portioneren. De Trays zijn volledig vrij van Bisphenol-A, Phthalate en kleurstoffen. Door het 100% recyclebaar certificaat is het een bovendien een groene keuze.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Milk Trays: afgekolfde moedermelk invriezen in portioneerbare sticks


A.Oostveen-Cool op schreef:

Ideaal omdat je het per 30 ml invriest, de staafjes zijn smal dus passen makkelijk door de flessen-opening. Jammer dat de trays niet in de vaatwasser mogen.Petra op het Veld op schreef:

De staafjes voeding komen gemakkelijk los uit de tray. Het formaat van de staafjes is erg handig om reeds ingevroren grotere porties aan te kunnen vullen als je kleintje toe is aan grotere porties. De deksels van de trays zijn niet lekdicht waardoor je ervoor moet zorgen dat de tray al recht in de diepvries staat voor je deze gaat vullen. Als je nog met de tray moet gaan lopen na het vullen lekken ze heel erg. Dat is natuurlijk zonde van alle moeite om de borstvoeding af te kolven.C. Nuiten-Zielhorst op schreef:

Bevat geen gifstoffen. Prettig in gebruik, superhandig om de afgekolfde melk op deze manier in te vriezen, is gemakkelijk te doseren voor een voeding omdat je per staafje weet hoeveel het is (30 ml). Jammer dat ze niet in de vaatwasser kunnen.Linda Meester op schreef:

Je zou je afgekolfde melk ook in een diepvrieszakje voor ijsblokjes kunnen doen, ook dan heb je porties, na gebruik weggooien en minder kostbaar. Let op dat je ijsblokje niet te ‘breed’ is anders past het niet door de opening van je flesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *