Mambo Daily; de slimme kinderwagen van Koelstra

Ben je op zoek naar een robuuste kinderwagen omdat je vaak in het bos of op het strand te vinden bent? Dan is deze Mambo Daily kinderwagen van Koelstra echt iets voor jou.

Lichtgewicht Koelstra Mambo Daily

Deze kinderwagen heeft namelijk een sterk lichtgewicht frame van slechts 5 kg dat je met één handbeweging in- en uitvouwt. De Mambo Daily kinderwagen kan in combinatie met de Banana reiswieg (optioneel) vanaf de geboorte worden gebruikt. En heel handig: het zitje in de kinderwagen kan eenvoudig versteld worden van zitpositie naar een volledig vlakke slaappositie. En dankzij de instelbare 5-punts veiligheidsgordel ligt je kindje er super veilig bij.

Stevige voetenplank

De wielen zijn uitgevoerd als luchtbanden en voorzien van onafhankelijke vering, wat zorgt voor het hoogste comfort. Dankzij het grote dubbele zwenkwiel aan de voorkant is de kinderwagen erg wendbaar. En vanwege de optimale stabiliteit kun je de Mambo Daily wandelwagen zowel in de stad als outdoor gebruiken. Bovendien is de Mambo Daily kinderwagen uitgevoerd met een stevige voetenplank, zodat je kindje eenvoudig op- en af kan stappen.

Verkrijgbaar als PACK. Bestaande uit 5 onderdelen: de Mambo Daily kinderwagen, de Banana reiswieg, miBasket, de Rody voetenzak en een adapter voor de Maxi-Cosi.

www.koelstra.com

 

 

[/wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end]

Koelstra Mambo Daily kinderwagen demo

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *