Tijdschriften voor mama en baby

Linda januari 29th, 2019

Even heerlijk ontspannen met een leuk tijdschrift of magazine. En dan het liefst eentje die gaat over de fase waarin jij nu zit. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van tijdschriften, magazines en glossy's rondom de zwangerschap en het ouderschap.

Korting op je abonnement

Om het nog leuker te maken kun je op veel tijdschriften een abonnement met korting nemen! En mocht je nog niet zeker weten of een tijdschrift bij je past, dan neem je gewoon een proefabonnement.

WIJ Jonge Ouders

tijdschrift_wij_jonge_ouders_cover_-_maart_2015
Een informatief en boeiend magazine voor aanstaande en jonge ouders, dat je GRATIS ontvangt totdat je kind één jaar is als je je inschrijft voor de blije doos. In WIJ Jonge Ouders vind je elke maand interviews, informatie en nieuws over zwangerschap, bevalling, baby’s, voeding en verzorging.
Hier aanvragen van de blije doos

 

Ouders van nu

TITLE_OVN_OUDER-358x410xx
Het tijdschrift Ouders van Nu gidst ouders door deze leuke en spannende fase heen. Het nieuwe leven in een jong gezin heeft zo zijn vragen. Over bevallen, kinderziektes, opvoeding en veiligheid, de ontwikkeling van je kindje. Het blad Ouders van Nu gaat over alles wat jonge vaders en moeders willen weten.

 

fabulous mama&family

Fabulous Mama
fabulous mama&family is een sprankelend, glossy maandblad voor trendy mama's met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het staat vol met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en veel inspiratie op het gebied van mode, beauty, psychologie en culinair.

 

Viva Mama

Tijdschrift Viva Mama cover - maart 2015
Viva Mama is voor alle (aanstaande) moeders. Het blad gaat op de hippe toer: stoere positiekleding, musthave accessoires, spraakmakende reportages over zwangerschap en bevalling. Alles voor deze periode van jonge stoere moeders komt aan bod. Viva Mama verschijnt zes keer per jaar.

 

Kek Mama

Kek_mama_cover2
Het tijdschrift Kek Mama is een glossy lifestyle magazine voor jonge vrouwen met kinderen. Dit maandblad inspireert met aangrijpende reportages over vrouwen, hun leven en hun relatie. Kek Mama biedt adviezen en nuttige tips over reizen, lifestyle, maar ook over kinderfeestjes, uitjes, school en opvoeding.

 

Kindje Op Komst en Baby's eerste jaren

Babybladen Kindje op komst en Baby's eerste jaren
In Kindje op Komst kan je alles lezen over zwangerschap, de geboorte en je kindje. Het tijdschrift staat vol informatie en ervaringsverhalen van ouders. Dit tijdschrift komt elk kwartaal uit. En daarnaast komt 1 x per jaar Baby's eerste jaren uit.

 

 

Lotje & Co

LotjeCo
Lotje & co is hét tijdschrift voor gezinnen met een zorgintensief kind. Openhartige interviews, herkenbare verhalen van ouders in dezelfde situatie en praktische adviezen. Daarnaast worden er herkenbare dilemma’s besproken die kinderen met een chronische ziekte of beperking met zich meebrengen. Lotje & co gaat over jou en jouw gezin.