Gezinsplanner

Sifra Mooren juni 14th, 2016

time management mamaAls moeder of vader heb je het maar druk met het plannen van je gezinsleven. Je ene kindje moet naar het consultatiebureau, de andere naar opa en oma, en zelf heb je ook nog afspraken gepland staan. Een familieagenda geeft je niet alleen inzicht in wat je allemaal moet doen, maar ook wanneer je even een rustig momentje voor jezelf hebt, of deze in moet plannen. Misschien denk je: wat een gedoe, maar toch geeft een planning je rust. Het geeft je overzicht in alle dingen die je nog moet doen en het is ook handig voor je partner of andere kinderen.

Een familieplanner

Voor het plannen van je gezinsleven kun je onder andere een whiteboard, schoolbord, planbord een to-do list boekje of een familieplanner gebruiken. Daarnaast zijn er digitaal ook verschillende mogelijkheden zoals apps. Wij hebben de beste en leukste familieagenda’s voor je op een rij gezet.

Bekijk hier meer handige tips over Time Management in je gezin

Organizing Agenda
Zamarra Kok bedacht een overzichtelijke en praktische familieplanner voor ouders. In deze Organizing Agenda plan je de boodschappen, afspraken, huishoudelijke klussen en je maaltijd. Zo heb je een duidelijk overzicht van alles wat je moet doen, waardoor tijd inplannen voor jezelf ook een stuk gemakkelijker gaat. De stickers helpen je ook nog om de belangrijke gebeurtenissen in de agenda te markeren! Door het handige formaat kun je de gezinsagenda overal mee naar toe nemen, waardoor alle afspraken meteen genoteerd kunnen worden.

Bekijk hier de Organizing Agenda

Family Organizer - Happy Family Life
In deze familieplanner vind je een weekplanning, telefoonnummer lijst, checklist voor bijvoorbeeld vakantie, boodschappenlijsten en een takenlijst. Daarnaast zijn er kortingsbonnen bijgevoegd en een handige map om je papieren in te verzamelen. De familieplanner vertelt je niet hoe je je gezin moet runnen maar laat je inspireren in de mogelijkheden. Het zorgt voor meer duidelijkheid en structuur voor de hele familie.

Home Planner
De gezinsplanner zorgt ervoor dat je alle gezinsactiviteiten in één oogopslag op een rij hebt. Geen 'to-do' lijstjes meer in je hoofd, geen onduidelijkheden meer, maar het huishouden meer gestroomlijnd. Dat kan allemaal! Door een overzichtelijke tijdsindeling kun je op een makkelijke manier de activiteiten plannen en zien wat en wanneer iemand uit de familie iets gepland heeft staan.

Bekijk hier de Home Planner 

PUUR! Familyplanner
In deze familieplanner is er ruimte voor alle afspraken. Dochter moet naar de crèche, zoontje naar de oppas en jij hebt een afspraak bij de tandars om 15:00. Al deze afspraken kunnen eenvoudig worden genoteerd in deze familieplanner. De agenda is overzichtelijk en heeft ruimte voor zes gezinsleden. In de planner bevinden zich leuke ideeën als je een keertje ergens heen wilt, of wilt ontspannen met je gezin.

Bekijk hier de PUUR! Familyplanner 

Gezinsagenda - Make Everyday Count
De agenda is een moderne, strak vormgegeven, rustige familieagenda. In de agenda bevinden zich kaartjes, labels en invullijstjes. Daarnaast is er een handig opberghoesje waar je belangrijke spulletjes in kan stoppen. De agenda is een weekplanner voor het hele gezin. Op elke bladzijde is er ruimte voor notities en ieder gezinslid heeft zijn eigen kolom.

Bekijk hier de Gezinsagenda - Make Everyday Count 

Kidsproof familyplanner
In een gezin is het altijd druk. Iedereen heeft verschillende afspraken gepland staan en dat is soms allemaal best wel hectisch. Met deze familieplanner heb je altijd voor jezelf op een rij wat er allemaal gedaan moet worden en wie wanneer welke afspraak heeft. Deze planner heeft ruimte voor 6 gezinsleden en heeft ruimte voor notities.

Bekijk hier de Kidsproof familyplanner 

Family Survival Planner
Deze familieplanner kijkt altijd mee in de duizenden drukke gezinnen. Je zal nooit meer dubbele afspraken hebben, ouderavonden vergeten of ADV dagen over het hoofd zien. In de planner zitten wel duizenden stickers om je kindjes onder andere duidelijk te maken wanneer hun vakanties, hun afspraken en jullie afspraken zijn. Zo is iedereen op de hoogte van elkaars planningen. Daarnaast bevinden zich in de gezinsplanner handige tips en 5 extra maanden.

Bekijk hier de Family Survival Planner