Mama

Pauline Oosterbaan november 2nd, 2017

jonge moeder

Voor jonge mama's die op alles zijn voorbereid

Ben je net mama geworden en kun je niet genoeg krijgen van al die verhalen over baby’s en moederschap? Moet je nog erg wennen aan alle veranderingen? Je kunt tenslotte niet meer zomaar alles doen wat je voorheen deed. Het leven met een baby is leuk maar ook erg vermoeiend. En natuurlijk mag er niets mis gaan. Hoe doen andere mama's dat? Gelukkig is er BabyStuf. 24/7 beschikbaar voor al je vragen.

Op vakantie met jonge kinderen

Ga je binnenkort op vakantie met je kindje? Hier lees je alles wat je moet weten wanneer je met je baby of jonge peuter op vakantie gaat. BabyStuf heeft bovendien 10 Zomertips die je niet mag missen op een rij gezet. Tips die van je vakantie een zorgeloze vakantie maken. Ook wanneer je voor het eerst met baby op vakantie bent.

Downloadlijstje jonge mama's

Om je een handje te helpen heeft BabyStuf downloadlijstjes voor jonge moeders. Lijstjes over Op stap en Op vakantie met je kindje. Dat is pas handig. Zo kun je niets vergeten en heb je altijd alles bij de hand. Gemakkelijk te downloaden zo vaak je maar wilt.

Mama Masterclasses voor slimme moeders

Slimme mama's doen de Mama Masterclasses van BabyStuf. Negen weken lang speciaal voor jonge moeders. Met elke week een ander thema. Vind je dat te veel van het goede. Individuele Masterclasses voor moeders downloaden kan ook. Je bepaalt dan zelf wat je wilt lezen. Maar wat je ook kiest, de Masterclasses zijn geschreven door professionals en hebben een grote meerwaarde. Aan jou de taak om eruit te halen wat je eruit wilt halen.

Kijk ook eens op de speciale pagina voor jonge vaders
Lekker even shoppen voor jou en je baby? Hier alle baby webshops op een rij