Maak kennis met de nieuwste kinderwagen van Joolz: Joolz Geo!

Speciaal voor ouders die graag op stap gaan en nieuwe bestemmingen willen ontdekken heeft Joolz de multifunctionele kinderwagen Joolz Geo ontwikkeld. De veelzijdige Joolz Geo duowagen is met groot gemak aan te passen en uit te breiden naarmate je gezin groeit en bloeit. Met de XL boodschappenmand creëer je veel opbergruimte en met een tweede wieg of stoeltje een plek voor twee baby's, of een baby met een ouder broertje of zusje.

Dit zijn de Joolz Geo kinderwagen configuraties: mono, duo, twin

Heb je één kindje, twee kindjes van dezelfde leeftijd, of een baby en een peuter? Met de slimme Joolz Geo kinderwagen configuraties kun je kiezen uit wel vijf mogelijkheden voor elke levensfase. De Joolz Geo mono is geschikt voor het gebruik met één kindje. Deze bestaat uit een onderstel met XL boodschappenmand waarop je naar wens een wieg of zitje plaatst.[ezcol_2third]

Wordt je gezin groter dan kan je de kinderwagen uitbreiden naar een duo of twin. De Joolz Geo duo is geschikt voor een ouder en jonger kindje en de twin configuratie voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Daarvoor heb je alleen maar een uitbreidingsset nodig bestaande uit een lage wieg of zitje die je gemakkelijk met één klik onder de bovenste wieg of zitje plaatst. Je kunt de Joolz Geo dus snel en eenvoudig uitbreiden naar een kinderwagen met een stoeltje en wieg, twee stoeltjes of twee wiegen.

Door het lichtgewicht onderstel en compacte vouwsysteem blijft deze kinderwagen ongelooflijk wendbaar, gebruiksvriendelijk én comfortabel. Kies uit de kleuren: Ocean blue, Rocky grey, Vulcano red, Charcoal antracite en Forest green en combineer met een chique bruine of zwarte leatherette duw- en veiligheidsbeugel!

Joolz Geo 10 keer Positive Design

Joolz ontwerpt al haar kinderwagens rondom het menselijk lichaam van ouder en kind, dus ook deze Joolz Geo. Hieronder de belangrijkste features van Joolz Geo:

  1. De comfortabele en ruime wieg is voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje met zachte hoofdzone. Is het warm weer? Dan gaat de zonnekap met Air Top van gaas lekker open.
  2. De hoog geplaatste wieg en het zitje ontlast je rug bij het in- en uittillen van je kindje.
  3. Het ergonomische zitje is omkeerbaar en in drie posities te verstellen. Gemaakt van comfortabel materiaal en met een tweede harnaspositie voor de verstelbare vijfpunts veiligheidsgordel.
  4. De veiligheidsbeugel is met één hand te openen van beide kanten.
  5. De vierwielvering zorgt voor een comfortabel ritje voor jou en je kindje.
  6. Door de verstelbare duwbeugel altijd genoeg beenruimte voor comfortabel wandelen, zelfs voor lange ouders.
  7. De Joolz Geo is compact en snel in te klappen inclusief een of twee kinderwagenzitjes en XL boodschappenmand.
  8. Je kunt de kinderwagen gemakkelijk sturen met één hand, zelfs als je twee kinderen vervoert.
  9. De XL boodschappenmand biedt plaats aan veel boodschappen.
  10. De kinderwagen is eenvoudig uit te breiden met een extra wieg of zitje.

Meer informatie met je baby op reis >>

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end] joolz-geo joolz-geo-seat[/ezcol_1third_end]

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *