Leuk uitje voor de kerstvakantie: Amsterdamse Winterparadijs

olaf en elsa frozen

Olaf en Elsa (van Disney's film Frozen) in levende lijve ontmoeten? Dat is mogelijk tijdens het Amsterdamse Winterparadijs! Beide filmsterren zijn daar iedere dag aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur voor een 'meet en greet'. Op de openingsdag van 21 december nemen ze ook Elsa's zusje Anna en vriendin Belle mee! (van 16.00 tot 17.00 uur).

Reuzenrad, draaimolen, marshmallows roosteren

Ook zonder Olaf en Elsa hoeven kinderen zich niet te vervelen: er is een reuzenrad voor een spectaculair uitzicht over de stad. In de draaimolen kun je kiezen uit een eenhoorn, brandweerwagen of een paardje. Als je lekkere trek hebt kun je marshmallows roosteren boven een knisperend haardvuurtje. Er is een zweefmolen naast de foodmarket en een kersttreintje met echt houten station. Ook kun je samen met kind oud-Hollandse spelletjes spelen.

En voor de oudere kindjes:

Oudere kindjes kunnen zich laten schminken en hun schaatsdiploma halen. Sneeuwballen gooien kan ook, want er is echte sneeuw geregeld! Nog oudere kinderen kunnen in een Zillertal Arena Doolhof van de 25 meter lange piste roetsjen met de VR-Experience. Leuk te weten: de Coca-Cola Truck komt op 21 en 24 december naar het Amsterdamse Winterparadijs, uiteraard prachtig versierd met kerstverlichting. Voor de inwendige mens is ook gezorgd: warme choco met slagroom, glühwein en winterse worstjes en poffertjes voor de zoetekauwen... mmmmm!

Praktische informatie

Amsterdam Winterparadijs is op vanaf 21 december tot en met 30 december geopend en wordt gehouden in Amsterdam RAI. Je kunt kaartjes kopen via: hetamsterdamsewinterparadijs.nl. Een ticket kost 17,50 per persoon, kinderen tot en met 3 jaar morgen gratis naar binnen.

amsterdam winterparadijs

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *