Lentezoet

lentezoet boek

Na het succes van haar debuut: “Versjes van een moeder”, komt Tirza van Schie met haar tweede bundel. Tirza is beter bekend onder de naam Lentezoet en van haar razend populaire Facebookpagina met inmiddels meer dan 42.000 volgers. Omdat de naam Lentezoet onder moeders ondertussen een begrip is geworden, zal de nieuwe bundel dan ook eenvoudigweg zo heten.

Ontroerende gedichtjes

Op haar site en facebookpagina plaatst zij sinds 2013 wekelijks nieuwe ontroerende gedichtjes rond uiteenlopende thema's zoals broertjes en zusjes, evenwicht, bedtijd, ziekte, seizoenen, loslaten, geluk, ruzie, school, verdriet, kortom: het leven met kinderen, zoals het is. Rake rijmpjes vol herkenbare emoties.

Over Lentezoet

Haar nieuwe bundel is wederom een prachtig vormgegeven hardcover boek en vanaf nu verkrijgbaar. De bundel bevat 50 gedichtjes, verdeeld over vijf hoofdstukken. Naast haar publicaties voor Lentezoet is Tirza ook werkzaam als columniste en ieder hoofdstuk zal daarom ook ingeleid worden met een persoonlijke column over het gezinsleven. Korte, rake verhalen over de dingen van alledag, met een lach, soms een traan, maar altijd eerlijk en herkenbaar.

Bij iedere aankoop ontvang je tevens een extra verrassing: een mooi Lentezoet-gedicht op A5 kaart!

Bestel Lentezoet >>

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *