Leander meubelen - voor superhelden en power prinsessen

Pauline Oosterbaan juni 8th, 2015
- ADVERTORIAL -

Leander wieg

Leander meubelen zijn ambachtelijk gemaakt, tijdloos, gaan over van kind op kind en daardoor duurzaam!

Leander wieg

Zoals de Leander wieg: met een klein duwtje begint de wieg zachtjes te schommelen en ervaart het kind hetzelfde wiegende en zwevende gevoel als in de baarmoeder. De ovale vorm zorgt voor het gevoel van rust en veiligheid.

Leander-meegroeibed

Het meegroeibed is een klassieker en praktisch onverslijtbaar. Het bed kan al naar gelang de ontwikkeling van je kind worden verlengd, zodat het als babybedje of als juniorbed kan worden gebruikt. Het hele idee van het bed is dat je niet twee keer hoeft te investeren, dus Leander Babybedontvang je bij aankoop van het babybedje ook alle onderdelen van het juniorbed. Verkrijgbaar in naturel whitewashed, wit, walnoot en grijs.

Leander dressoir

Het nieuwe Leander dressoir gebruik je in het begin als commode. Genoeg ruimte voor de verzorgingsproducten, kleding en luiers. En heeft je kind de commode niet meer nodig dan heb je een prachtige ladekast met volop bergruimte.

Leander kledingkast

De kledingkast is voorzien van twee deuren en een lade. Combineert perfect met de rest van de Leander meubeltjes. Meer dan voldoende ruimte voor je superheld of prinses om cape of jurk in op te hangen!

Leander kinderstoel

De Leander kinderstoel is functioneel, ergonomisch, stabiel, licht en elegant. Met licht Leander kledingkastverende constructie en de mogelijkheid om zit-, rug- en voetensteun aan te passen naarmate je kind groeit. Voor baby’s is er een veiligheidsbeugel die in twee standen kan worden gezet.

Verder bestaat de Leander lijn uit een stoolset, juniorbed en losse accessoires zoals lakensets en uitvalrekken.

Meer weten over de meubelen van Leander. 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *