Lascal Kiddy Guard Avant: automatisch vergrendelend, design traphekje

design traphekje

Voor je kindje is het huis één groot speelparadijs. Kinderen willen alles uitproberen en zoeken avontuurlijke dingen op, zo ook de trap. Als ouder wil je alleen niet dat je kind op de trap gaat spelen, want dit kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Neem daarom als ouder geen risico en zorg ervoor dat je kind niet bij de trap kan komen, door het plaatsen van de Kiddy Guard Avant van Lascal, een design traphekje.

Design traphekje maakt gevaarlijke plaatsen veilig

De Kiddy Guard is een veilig, ruimtebesparend deur-/traphekje. Het hekje is uitrekbaar tot 130cm en er kan 100 kg tegenaan. Het hekje is met één hand te bedienen, wat het makkelijk maakt. Het hekje kan handmatig op slot worden gedaan. Vergeten het hekje op slot te doen? Geen probleem, want het hekje vergrendelt automatisch na enkele seconden. De Kiddy Guard Avant heeft zowel een automatische vergrendeling als een vergrendeling met een tijdklok. Het hekje is te verkrijgen in het zwart en wit.

Gevaarlijke plaatsen worden door de Kiddy Guard Avant veilig!

Adviesprijs: € 149,95

Lees meer over kinderveiligheid

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

13 gedachten over “Lascal Kiddy Guard Avant: automatisch vergrendelend, design traphekje


I.M op schreef:

Al 6 jaar in ons bezit en nog steeds uiterst tevreden!! Hangt niet in de weg, kinderen krijgen hem zelfs op 6 jarige leeftijd niet open. Na al die jaren nog steeds mooi en functioneel! Een paar keer oefenen eer je hem fatsoenlijk open en dicht krijgt.. Elke keer als wij een kraamhulp in huis hadden, hadden we de hele week nodig om het haar te leren 😉 hahaBarbara Siebelink-Gores op schreef:

Neemt weinig ruimte in, kan om een hoekje. kost wat tijd voor je hem met één hand kan bedienen, maar dat vind ik niet opwegen tegen de ruimtebesparing en het feit dat hij om het hoekje kanMiriam op schreef:

Neemt weinig ruimte in. Stijlvol design. Beveiligt zeer goed. Niet te openen door kinderhanden. “Echt met geen mogelijkheid met 1 hand te openen of te sluiten.
Nieuwprijs erg hoog.”Carla de Graaff op schreef:

Mooi (vrijwel onzichtbaar als gesloten), veilig, praktisch en zit nooit in de weg. Lastig te openen. Ik moet er heel erg aan wennen!Hanneke Schaap op schreef:

Neemt heel weinig plek in beslag, ideaal voor een kleine overloop. Mij lukt het prima om hem met 1 hand te bedienen! Kinderen krijgen hem echt niet open! geeft inderdaad een ratel als hij oprolt, mits je de bedieningsknop ingedrukt houdt.Simone op schreef:

Stijlvol design, het hekje rolt helemaal weg als je het niet gebruikt. Veilig. Niet te openen door kinderhandjes. Geen onnodige drempels of versmalling ten gevolge van het hekje. Vrijwel niet met 1 hand te openen en bij verkeerd openen maakt hij veel herrie.Jessica Fikenscher op schreef:

erg praktisch te bevestigen, kan ook schuin gemonteerd worden bijvoorbeeld. En neemt weinig ruimte in, je hoeft geen rekening te houden met openklapbaar hekje wat onhandig kan zijn. erg prijzig en vooral veilig tot een jaar of twee denk ik (daarna gaan ze klimpogingen doen, tenminste mijn zoontje).Esther Coenen op schreef:

veilig en neemt weinig ruimte in zeker handig als je ivm zolder twee hekjes op de overloop hebt. De herrie bij het open maken is jammer maar als je het met 2 handen doet dan wel stil. En als mijn zoontje in bed ligt en ik dus mijn handen vrij heb gaat dat prima.Corina op schreef:

Geen omklapbaar hekje wat in de weg zit, nee een rol aan de muur en meer niet. Het zit nooit in de weg! Het op- en afrollen maakt nogal een herrie. Je moet het met 2 handen bedienen wil je het zachtjes in en uit rollen.S. Goudswaard op schreef:

“Geen slingerend hekje in je gangpad.” Even wennen aan het openen, maar daarna gaat is het best makkelijk.M bouwhuis op schreef:

Neemt weinig ruimte in beslag, ziet er mooi uit veilig en niet door kinderen los te maken. Vrij prijzig en niet met 1 hand te openen.

Wilma de Pundert op schreef:

je kan m uittrekken tot de gewenste lengte en neemt geen ruimte in beslag als je m niet gebruikt, ideaal traphekje!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *