Lamaze babyspeelgoed - met liefde ontwikkeld

Pauline Oosterbaan september 19th, 2017
- ADVERTORIAL -

Lamaze babyspeelgoed

Baby speelgoed van Lamaze is met liefde ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Lamaze speeltjes en knuffels zijn mooi afgewerkt, hebben heldere en vrolijke kleuren met spannende en zachte stofjes die uitnodigen om te ontdekken.

Welk speelgoed is geschikt voor welke fase?

Het baby en peuter ontwikkelingssysteem helpt je eenvoudig bij het kiezen van het juiste speelgoed voor het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. De educatieve speelgoedjes van Lamaze stimuleren het inbeeldingsvermogen, fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.

Nieuw

Nieuw bij Lamaze is het Vlindertje Wie ben ik? Lamaze-Vlindertje-wie-ben-ikBeleef met deze prachtig gekleurde vlinder samen memorabele momenten en leer samen met je kindje gezichten en stemmen te herkennen. Door de vleugels op te tillen wordt het een leuk kiekeboe-spelletje. Achter de vleugels is plek voor vier foto's van papa, mama, opa of oma en het is zelfs mogelijk om vier persoonlijke berichtjes in te spreken. Ideaal om cadeau te geven of te krijgen en om samen met je (klein)kind de wereld te ontdekken! Genomineerd voor de BabyStuf Baby Innovation Award!

Lamaze Trusten Uil is een nieuwe zachte knuffeluil en tevens een veilig nachtlampje dat je kind veilig mee naar bed kan nemen. De veranderende kleuren op de buik en zachte melodieën zorgen voor rust en ontspanning bij je kindje. Licht en geluid zijn apart in te stellen.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *