Laat je baby zelf drinken met The Original Ba flessenhouder

Innovatief, functioneel en fun; The Original Ba is een flessenhouder ontworpen voor baby’s door jonge papa’s! Door gebruik te maken van de Ba kan iedere baby vanaf 3 maanden zelf zijn of haar flesje gemakkelijk vasthouden om zo, zonder hulp van papa of mama, te kunnen drinken. De Ba bevordert niet alleen de hand-oog coördinatie van de baby, het is een veilige, vrolijke flessenhouder die op een leuke manier ook de allereerste kleine stapjes naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid stimuleert.

Adviesprijs: € 14,99

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Laat je baby zelf drinken met The Original Ba flessenhouder


Natasja M op schreef:

Onze baby weigert op het moment echt de fles te drinken. Maar met deze vrolijke flessenhouder wordt het langzaamaan iets beter. Ze vindt het in ieder geval machtig leuk dat ze zelf ook kan vasthouden. We hebben goede hoop dat ze nu dus de fles ineens leuk gaat vinden! Het ziet er mooi uit. Leuk.Catherine Van den Dries op schreef:

Mijn zoontje gebruikt de original Ba als bijtring, speelbal en soms ook om zelfstandig uit te drinken, het is wel wat oefenen, want de eerste keren was het nogal een kliederboel!! Maar dat hoort erbij…. 🙂
Hij past goed op mijn middelgrote flesjes van Avent, maar de grote flesjes passen er niet zon goed in.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *