Kinderwagen UPPAbaby VISTA voor 1, 2 of 3 kinderen

Carola Siksma-Ruiters december 4th, 2017
- ADVERTORIAL -

Op zoek naar een kinderwagen? Het nieuwe merk UPPAbaby VISTA uit Amerika ziet er niet alleen strak en sportief uit, maar biedt ook vele extra's vergeleken met bestaande kinderwagenmerken. Deze alleskunner is geschikt voor gebruik als mono- duo- of meerlingenwagen, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

UPPAbaby VISTA kinderwagen: talloze mogelijkheden voor groeiend gezin

Op het frame van de nieuwe UPPAbaby VISTA kunnen naar wens snel en eenvoudig twee autostoeltjes, twee reiswiegen, twee zitjes of een combinatie daarvan worden geplaatst in verschillende rijrichtingen. Ideaal voor een groeiend gezin voor 1, 2 of 3 kinderen!

Daarnaast is de UPPAbaby VISTA zeer gebruikersvriendelijk, je vouwt 'm met één handeling op, klikt de wielen er snel op en af en het frame is licht en compact. De reiswieg en zitje zijn lekker hoog op het frame bevestigd, dat is beter voor de rug maar ook voor goed oogcontact met je kind!

Een complete kinderwagen en een alleskunner

Je krijgt veel bij de aanschaf van deze kinderwagen: reiswieg met matras en geïntegreerd 50+ zonnescherm (dus geen zonnescherm meer nodig), peuterzitje met UV zonnescherm, adapters voor een autostoeltje, ruime boodschappenmand, muskietennet en regenschermen. De in hoogte verstelbare duwbeugel in vier standen, zachte bekleding en goede schokbrekers op voor- en achterwielen zorgen voor een comfortabel ritje voor ouder en kind.

Test UPPAbaby VISTA

De BabyStuf testouders hebben deze kinderwagen getest. Lees hun ervaring met de UPPAbaby VISTA kinderwagen!

www.jamak.nl

uppababy vista

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *