Kinderwagen Koelstra Binque Daily

Carola Siksma-Ruiters april 6th, 2017
- ADVERTORIAL -

Koelstra Binque daily

Met de Binque Daily kinderwagen van Koelstra begeef je je moeiteloos op ieder willekeurig terrein. Deze comfortabele en veilige kinderwagen is niet alleen wendbaar en sterk, hij is ook nog eens mooi en van alle gemakken voorzien.

Lichtgewicht Koelstra Binque Daily

De Binque Daily kinderwagen heeft een high performance lichtgewicht aluminium frame dat slechts 5,7 kg weegt. Het frame is uitgerust met een centraal adaptersysteem voor eenvoudige bevestiging van de Banana reiswieg (optioneel) en de Koelstra adapterset voor de Maxi-Cosi en miBasket (optioneel). De zitting en kap worden standaard meegeleverd.

Omkeerbare zitting

Met de twee vergrendelbare zwenkwielen Koelstra binque daily reiswiegaan de voorzijde manoeuvreer je soepel en eenvoudig door de smalste straten en winkelgangen. De ergonomische duwstang is in hoogte verstelbaar. En heel handig: je kunt de zitting helemaal in slaapstand en in beide richtingen op het frame plaatsen. In de buggy-modus vouwt de zitting automatisch mee in en uit.

Koelstra Binque Daily accessoires

De Binque Daily wandelwagen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en 2 Special Editions. Je kunt deze kinderwagen uitbreiden met meerdere slimme accessoires. De Binque Daily is tevens verkrijgbaar als PACK. Het PACK bestaat uit 5 onderdelen: de Binque Daily kinderwagen, de Banana reiswieg, miBasket, de Rody voetenzak en de Koelstra adapter voor de Maxi-Cosi.

www.koelstra.com

Kinderwagen aankopen? Lees onze tips >>

 

[wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end]/

Koelstra Binque Daily kinderwagen demo

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *