Kinderwagen Easywalker Harvey

harvey

Easywalker Harvey is een enkele kinderwagen die je naar wens kunt verlengen met een langere achteras mocht er een tweede kindje komen. De aanschaf van een aparte tandemwagen is dan niet nodig. Op het frame passen naar wens: wieg, zitje en autostoel. Met adapters kunnen wieg en zitje hoger geplaatst worden. In de tandem-variant zorgt de adapter voor meer afstand tussen het voor- en achterstoeltje of wieg. Maar het is natuurlijk ook een prima mono kinderwagen!

EasyWalker Harvey: mono of tandem

Naar wens kun je wieg en zitje naar de ideale hoogte instellen met de aparte adapters. Zo kun je dicht bij je kindje zijn, maar je kind zit ook direct op eettafel hoogte. Ook de duwstang is helemaal naar jouw ideale lengte in te stellen. De zwenkwielen kunnen aan de voorzijde worden vastgezet voor een stabiele rit. Door speciale wiellagers, goede vering en met schuim gevulde wielen zijn de easywalker harvey olivetochtjes die je met je kindje maakt op elk terrein comfortabel. De wagen stuurt gemakkelijk, zelfs met één hand door smalle deuropeningen en bochten. Je kindje kan op twee manieren in het wandelwagenzitje worden gezet met veilige vijfpuntsgordel, naar je toe- of van je afkijkend. In de vier verschillende standen kan je kindje aangenaam actief zitten of liggen voor een dutje.

Gebruiksvriendelijk

Opvouwen gaat heel eenvoudig, ook met het zitje er nog op. Daarna kun je de EasyWalker Harvey met gemak in de achterbak van de auto opbergen of in de gang bij je thuis. Hij is licht van gewicht, weegt slechts 10,8 kg, en dat is inclusief zitje, kap en boodschappenmand. In de opbergmand past wel 5 kilo aan spulletjes. Op het onderstel passen bijna alle autostoeltjes met behulp van de speciale adapters. De XL zonnekap zit er standaard op en beschermt je kind tegen schadelijke UV straling.

Extra accessoires voor de Easywalker Harvey

Als extra accessoires zijn verkrijgbaar: regenhoes, parasol en matrasje voor de wintermaanden. De wieg wordt standaard geleverd met een dik matras met een wasbare hoes en een afneembare overtrek. Alle stoffen die EasyWalker voor de Harvey heeft gebruikt zijn afneembaar, waterafstotend en voelen lekker zacht aan.

Meer informatie met je baby op reis >>

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *