Kinderstoel 4moms highchair

4moms introduceert een nieuwe stoel: de 4moms highchair. het is een revolutie in kinderstoelenland, want er zijn magneten in verwerkt! Zo is het tafelblad magnetisch waardoor deze zichzelf makkelijk aan de stoel vastklikt.

Maar er is meer….door de magnetische tafel kunnen de speciale 4moms accessoires (kommetjes, bordjes) er niet vanaf glijden. Magneten houden de bordjes op hun plek. Dit is belangrijk als kinderen zelf gaan eten. Het bordje staat dan stabiel, wat je kind goed helpt bij het leren eten. Ook fijn voor jou, want het scheelt veel rommel als de bordjes niet op de grond vallen!

Inclusief grote kom

Bij de highchair wordt altijd al een grote kom meegeleverd. En apart kun je een starterset bestellen van een bordje, kommetjes en bestekje.

Deze kinderstoel is makkelijk te reinigen en heeft een comfortabele foam zitting. De stoel kun je in drie hoogte standen verstellen. Zo heb je steeds de ideale hoogte voor je kindje aan tafel en kun je de stoel ook onder de tafel schuiven als je deze even wilt opbergen.

www.4moms.nl

4moms kinderstoel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *