Kies je eigen bekleding bij fietsstoeltje mini+ van Bobike

bekleding fietsstoeltje bobike

De Bobike mini+ geeft je kind precies wat het nodig heeft. Comfort, veiligheid en een goede positie om volop te genieten van alles wat er om je kindje heen gebeurt. Dit fietszitje is bedoeld voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het leuke van dit fietsstoeltje is dat je je eigen bekleding kunt kiezen! Er zijn diverse kleurstellingen mogelijk.

Wordt geleverd inclusief: montagebeugel universeel, 3-punts veiligheidsgordel, verstelbare voetenbakjes.

Bekijk en bestel fietsstoeltje mini+ van Bobike

Tips voor fietszitjes en fietskarren

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

15 gedachten over “Kies je eigen bekleding bij fietsstoeltje mini+ van Bobike


Marijke Meijer op schreef:

Je kindje kan er lang gebruik van maken, kindje zit er mooi in, makkelijk in gebruik, mooie designs. Wij hebben een gaatje bij moeten maken bij de voetsteuntjes omdat onze dochter lange benen heeft en de steuntjes niet heel lang kunnen.

Yteke op schreef:

Makkelijk je kindje erin te zetten, uitneembare kussentjes (lekker meenenen in je tas als het regenachtig weer is, dus geen natte billen!). Wat aan de krappe kant of mijn dochter is gewoon zo snel groot! Vindt het zo gezellig voorop…Sonja op schreef:

Mijn zoontje zit comfortabel, vooral met de windscherm is die ideaal. Had liever net zo als bij de gmg steuntjes aan de zijkant gehad want mijn zoontje hangt vaak op zij.Marinka Sloof op schreef:

Sieraad voor je fiets, prima en veilig fietsstoeltje. Riempjes van de voetensteunen kunnen bij grotere schoentjes niet vast. De sluiting is even wennen en lastig met koude handen.Mirjam Bellemakers op schreef:

Kind zit heerlijk rustig en kan alles goed zien. De sluiting gaat lastig los, vooral met koude of natte vingers, maar is dan ook wel weer veilig…Jacinta Noort op schreef:

Goed en veilig stoeltje. Erg gezellig, zo samen fietsen.

E. Imminkhuizen op schreef:

“Vind het heerlijk samen te fietsen, helaas moeten we binnenkort over naar een achterzitje, vind het zo gezellig zo! M’n dochter zit met veel plezier in het zitje en kan d’r ogen uitkijken!”. Gordeltjes soms iets lastig los te krijgen, maar daardoor weet je wel zeker dat je kindje goed vast zit!Saskia Wekema op schreef:

“Makkelijke sluiting, stevig zitje. Kindje zit goed in de stoel en wordt door de gordel goed op zijn plaats gehouden”.Nayla op schreef:

Leuke/hippe kleuren, handig switchen op meerdere fietsen. Soms zakken de schouderbandjes af.Ingrid Piersma op schreef:

Mooi design, makkelijk aan te passen met nieuwe stoelbekleding en windscherm onderkant. Vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten kun je dit zitje gebruiken. Bij ons vanaf 9 maanden. Veilige sluiting, met 2 handen open maken. met extra bevestigingset ook snel op andere fietsen te monteren.Sabine Hensens op schreef:

Een stevige stoel met groot bijpassend windscherm (los verkrijgbaar). Mijn dochter kan goed zitten maar zit toch vrij los in deze stoel, waardoor ze een beetje naar voren kantelt. De riemen moeten behoorlijk strak bij haar. De gordel snijdt ook als ze in haar shirt op de fiets zit. Hiervoor moesten we losse gordelhoesjes kopen.Esther op schreef:

Makkelijk uitwisselbaar tussen fietsen als je 2 blokken koopt. Binnen 1 min zit mijn zoontje van de ene op de andere fiets. Bandjes zijn makkelijk af te stellen maar zakken we soms naar beneden. Gordeltjes soms iets lastig los te krijgen, maar daardoor weet je wel zeker dat je kindje goed vast zit!Mayke Steeghs op schreef:

Stoeltje wordt bevestigd aan de stuurstang ipv aan het stuur, waardoor het veiliger fietsen is. Met een extra bevestigingsblok erbij is het stoeltje snel en makkelijk over te zetten naar een andere fiets. Elastieken om de voetjes “vast te zetten” zijn te los.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *