Kaboost, een handige stoelverhoger voor je kleuter

Linda juni 27th, 2016
- ADVERTORIAL -

Als je even op het internet surft, vind je tal van baby- en kinderstoelen, waarmee je kindje mee aan tafel kan schuiven. Als ze nog heel klein zijn, is het makkelijk als je hen in de stoel kan vastklikken met behulp van een riempje, maar wanneer ze iets ouder worden, hebben kinderen behoefte aan meer bewegingsvrijheid en willen ze al snel niet meer als een kleine baby behandeld worden.

De stoelverhoger Kaboost is dan een handige oplossing, waardoor je kleuter “zoals de groten” op een gewone stoel mee aan tafel kan zitten.

De Kaboost is een compacte stoelverhoger, die je kan uitvouwen en in enkele seconden eenvoudig onder de stoel kan plaatsen. Met behulp van een veersysteem klemmen de voeten zich automatisch rond de stoelpoten, waardoor hij op bijna alle stoelen past. Handig dus als je naar een restaurant gaat en er geen kinderstoeltje aanwezig is, of bij een bezoekje aan familie of vrienden.

[wpcol_2third id="" class="" style=""]Ingevouwen meet de Kaboost 33 cm x 17 cm en uitgeklapt mogen de stoelpoten maximum 76 cm uit elkaar staan (diagonaal). Afhankelijk van welke kant van de Kaboost je gebruikt, kan je de stoel verhogen met 9,5 cm of 11,5 cm. De stoelverhoger kan een maximum gewicht van 160 kilogram dragen, wat ruim voldoende is voor een stoel en een kleuter.

Het design ziet er bovendien strak en hip uit, waardoor het ook nog mooi in je interieur past. De Kaboost is verkrijgbaar in de kleuren limoengroen, chocoladebruin, antraciet en naturel beige.

Kijk op www.kaboost.be voor meer informatie en een lijst van verkooppunten.

Bekijk en bestel

[/wpcol_2third]
[wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end]

VIDEO Kaboost demo

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *