Je kindje natuurlijk bij je dragen met draagzakken van Ergobaby

Pauline Oosterbaan april 5th, 2016
- ADVERTORIAL -

Ergobaby draagzak

Baby's willen in de eerste plaats hun mama of papa kunnen zien, voelen en ruiken, want dat geeft hen een veilig gevoel. Door je baby te dragen, voorzie je tegelijkertijd in die 3 behoeftes. Je baby ziet jou vlakbij, ruikt je geur, hoort je hartslag en stem, en voelt je lichaamswarmte. Dankzij die zintuiglijke waarnemingen voelt de baby zich veilig en geborgen (zoals in de vertrouwde baarmoederomgeving), gaat hij meer belangstelling voor zijn omgeving tonen en het sociaal beter doen.

Baby's die worden gedragen, hebben ook een regelmatiger hartritme en stabielere temperatuur, slapen makkelijker, groeien beter en huilen gemiddeld zo'n 43% minder vaak.
Daarnaast maak je door je baby te dragen zelf het 'moederhormoon' prolactine aan, wat zorgt voor een nog hechtere band tussen ouder en kind.

Ergobaby draagzakken
De Ergobaby draagzakken worden wereldwijd aanbevolen door kinderartsen, vroedvrouwen, verplegers, osteopaten en kinesitherapeuten. De Ergobaby producten worden erkend als “heupgezonde” producten door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. Onze babydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen. De Ergobaby draagzak plaatst de baby in de natuurlijke en ergonomische kikkerhouding, van 3,2 tot 20 kg. De Ergobaby draagzakken zijn uitgerust met een kapje dat de rug en de nek van de baby ondersteunt wanneer hij slaapt en zijn hoofd beschermt tegen wind, lichte regen of zon.

Ergobaby draagzakkenErgobaby draagzak

De dikke, zachte heup- en schouderriemen verdelen het gewicht van de baby over de schouders, heup en rug van de drager. Daardoor kan je je baby dragen zonder zelf hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn te krijgen. De Ergobaby draagzakken zijn ontzettend makkelijk om aan te doen zonder de hulp van iemand anders. En alle riemen en sluitingen zijn verstelbaar, zodat je de Ergobaby draagzak volledig aan jouw lichaam kan aanpassen. Het Medisch Panel van het 'Forum Healthy Back' erkent de volledige collectie babydragers, alsook de baby verkleinkussens, van Ergobaby als "rug gezonde producten".

Hoe dragen
Draag je baby op de buik (gericht naar de drager of naar buiten), de heup en de rug. Pasgeboren baby’s worden op de buik gedragen, tot 5,5 kg met het Baby Verkleinkussen en daarna zonder. Vanaf het moment dat je baby zijn hoofdje zelfstandig rechtop kan houden en zelf kan zitten, kan je ervoor kiezen om hem tot 20 kg op de buik naar buiten gericht, de rug of de heup te dragen.

ErgobabyErgobaby draagzak

Er zijn verschillende draagzakken van Ergobaby. Je hebt de keuze tussen 3 posities (buik, heup, rug) of 4 posities (ook op de buik naar buiten gericht). De Ergobaby 360 biedt de 4 verschillende draagposities aan en is te gebruiken vanaf de geboorte (met verkleinkussen) tot 15 kg. In de 3 posities heb je de keuze uit de Ergobaby Original, Ergobaby Organic en Ergobaby Performance; te gebruiken vanaf de geboorte (met verkleinkussen) tot 20kg. De nieuwe Ergobaby Adapt (release mei 2016) biedt 3 draagposities en is te gebruiken vanaf de geboorte tot 20 kg zonder verkleinkussen.

Meer info: www.oogappel.nl

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *