Innovatieve en eigentijdse producten van Difrax

Linda oktober 19th, 2016
- ADVERTORIAL -

Met haar innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, kinderen en ouders zo aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor Happy Growth! Difrax verwierf faam met de ontwikkeling van baanbrekende en award winnende producten, zoals de Red Dot Design Award, Baby Innovation Award en de Baby Product Award. Het assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difraxshop.com. Meer informatie over het Difrax assortiment kun je vinden via de website.

Een greep uit de collectie:

S-fles
De populairste babyfles van Nederland is de S-fles van Difrax. Deze slimme babyfles is vanaf de eerste dag na de geboorte te gebruiken en ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding. Door de unieke S-vorm is de speen constant gevuld met voeding en niet met lucht. Je baby slikt daardoor minder
lucht in en heeft minder last van boertjes, spugen, buikkrampjes en oorpijn.
Het ventiel in de bodem voorkomt dat de fles vacuüm zuigt. Zo kan je baby
ongestoord doordrinken. De S-fles is verkrijgbaar in verschillende maten en
kleuren.[wpcol_2third id="" class="" style=""]

Vanaf: € 8,99

Magnetronsterilisator
De Magnetronsterilisator doodt binnen enkele minuten schadelijke bacteriën op babyartikelen.  Uniek is de temperatuurgevoelige print die zorgt voor veilig gebruik. Wanneer de sterilisator heet is, kleurt de print rood/blauw. Zodra de sterilisator is afgekoeld kleurt de print paars/blauw. In de Magnetronsterilisator is plaats voor vier babyflessen en voor BtoB kolfaccessoires.

€ 29,99

BtoB kolf
Stoppen met borstvoeding, omdat je weer aan het werk gaat? Of omdat kolven zo lastig is? Niet met de mamavriendelijke Breast toBaby kolf van Difrax! Je hebt door het gebruik van de BtoB kolf beide handen vrij en kan naast het kolven andere dingen doen. De kolf heeft acht zuigkracht niveaus die je zelf kunt instellen. Daarnaast is de Difrax BtoB erg stil in gebruik. Meer informatie over de BtoB kolf, bekijk het filmpje!

€ 189,00

[/wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end] 

Difrax BtoB BreastPump / Borstkolf

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

26 gedachten over “Innovatieve en eigentijdse producten van Difrax


Bianca op schreef:

BtoB kolf: Handen vrij, pijnloos, kolf veel af, gemakkelijk, goede service difrax, voor elektrisch niet duur 159. Slangetje wat er wel eens afschiet. Dan moet je met wattenstaafje droog maken.

Yvon op schreef:

Stille kolf , zowel op stroom als met batterijen te gebruiken zuigkracht is goed af te stellen. als de slangetjes gereinigd zijn kan er nog wat vet op de uiteindes blijven zitten waardoor de slang er bij de volgende kolfbeurt steeds afschiet, heb inmiddels 2 keer gehad dat het ventiel onder uit de fles sprong waardoor de voeding die ik gekolfd had uit de fles liep 🙁

Nik op schreef:

BtoB kolf: Stil en gemakkelijk kolven. Je hebt je handen vrij en er hangt niets zwaars aan je borst. Door de vele onderdelen duurt het wat langer voordat je kan gaan kolven, maar dat is het zeker waard. Je kunt niet dubbelzijdig kolven.Adinda Begnor op schreef:

BtoB kolf: stil, licht, klein model, goed bedienbaar. Het is heel handig om handsfree te kunnen kolven. Veel (kleine) onderdelen. Betekent dus veel schoonmaken en alles uit elkaar halen. Het kolven zelf is even wennen. In het begin haalde ik meer voeding uit de borsten met de handkolf. Even oefenen dus!Mariska Faas op schreef:

S-fles: Leuk, ons mannetje pakt deze speen goed,kan goed uit elkaar halen,gaat niet zo makkelijk vacuüm als andere flessenRani op schreef:

S-fles: de vorm is goed. De fles lekt na een circa 3 maanden en is dan niet meer te gebruiken. Heb de fles altijd met de hand gewassen.Solita op schreef:

S-fles: erg prettige vorm. Zuigt weinig lucht mee. Gemakkelijk schoon te maken door bodem die er af kan.Paulien van Beem van Orden op schreef:

S-fles: houdt door de vorm fijn vast en zuigt geen valse lucht aan. Zien er erg leuk uit. Na het verwarmen in een flessenwarmer blijft er in de dop onderaan de fles heet water staan wat eruit loopt als je de fles kantelt.Saskia op schreef:

S-fles: kindje krijgt minder lucht binnen en spuugt daardoor minder. Houdt prettig vast en ziet er mooi uit. Altijd even opletten of de bodem goed vastzit…Shanne op schreef:

S-fles: handig in gebruik, goed te reinigen, mooi design & kleuren, goede maatweergave op de zijkant van de fles. Onderdelen blijven drijven tijdens het uitkoken waardoor de kans bestaat dat de plastic onderkant en bovenkant smelt. Prijs van de fles ligt vrij hoog, zeker gezien je aan 1 fles niet genoeg hebt. Losse onderdelen zijn in verhouding duur en niet overal verkrijgbaar.Hanneke Schaap op schreef:

S-fles: “Verkrijgbaar in leuke kleurtjes en makkelijk schoon te maken omdat je hem helemaal uit elkaar kunt halen.
heb hem gebruikt op advies van de kraamverzorgster.” Mijn dochter zoog de fles soms vacuum. Geen idee waar dat aanlag. Met de kleine fles had ze daar minder last van dat met de grote fles. De maataanduiding ging er na 2 weken af! heb 2 keer een nieuwe fles gekregen van de plaatselijke drogist en dus bij de 3e fles was dit niet meer het geval.Monica Lausberg op schreef:

Overal verkrijgbaar, goed schoon te maken. “mijn zoontje heeft een paar keer het ventiel los gezogen omdat de fles vacuum zoog.
1.2.3 speen niet erg handig vooral als er melk in de speen zit kan je de streepjes niet goed zien. Mijn andere zoon deed het geweldig op de oude fles.
Voor mijn jongste zijn we overgestapt op een andere fles”Najlaa Zouhri op schreef:

S-fles: de fles is handig om door een baby zelf vast te pakken en laat weinig lucht in de speen door. De fles is ook in mooie kleuren verkrijgbaar. Ik heb altijd difrax flessen gebruikt voor mijn kinderen en nog steeds.Katja Hultermans op schreef:

S-fles: ligt lekker in de hand, speen is fijn voor de baby. Ventiel heeft volgens mij niet altijd het gewenste effect. De kleine krijgt nog steeds lucht binnen en ook heb ik het idee dat het ventiel de doorstroom tegenhoudt.Lisette op schreef:

S-fles: makkelijk vast te houden, goed schoon te maken door afzonderlijke onderdelen. Ook makkelijk vast te houden door kindjes. Lekken soms.

Eva op schreef:

S-fles: Mijn dochtertje drinkt er prima uit (brede fles)! Leuke kleuren. Best wat werk om het goed schoon te maken. Lekt super snel en trekt ook echt snel vacuüm, terwijl dit door het ventiel juist niet zou moeten. Ventiel zit snel niet goed. En dan heb ik echt de gebruiksaanwijzing goed doorgelezen…Chantal Jansen op schreef:

S-fles: mijn dochter kan rechtop de fles drinken doordat deze krom loopt. Als de fles net nieuw is dan wil tijdens het voeden het ventiel er wel eens uit ploppen en dan loopt de voeding eruit. Maar dit is na een paar keer afgelopen.Yvonne Keijzer op schreef:

S-fles: ik vind het ideale flessen. Ze liggen lekker in de hand tijdens het voeden. Wij hebben de gewone smalle flessen waar een kersvormige speen op zit. Mijn dochter kon hier heel goed haar mondje omheen krijgen tijdens het drinken. Andere flessen waren vaak te breed.Wendy op schreef:

S-fles: Handige vorm, leuke kleurtjes, makkelijk schoon te maken, goeie spenen (die moeilijker vacuum getrokken worden). Lekt enorm veel, zowel bij schudden als bij voeden. 123 speentjes moeilijk te gebruiken, want eenmaal melk in de speen, dan zie je de streepjes niet meer.Moolenaar op schreef:

S-fles: wij vonden het echt een superfles bij onze eerste dochter, nooit problemen gehad. Nu bij de 2e komen we daarvan terug. Ze is pas 4 maanden en hebben er al 4 versleten, ze lekken nu heel erg en het schroefdraad gaat snel stuk. Geldt voor alle flessen van difrax.Bianca Zwik op schreef:

S-fles: flessen zijn erg stevig (heb een gooi graag kind). Service van Difrax is ook netjes. had een lekkende fles en heb dit gemeld en kreeg prompt een nieuwe fles toegestuurd! De oudere flessen willen nog wel eens onduidelijk afleesbaar worden.Pascal op schreef:

S-fles: de vorm is goed. Hij lekt van onderen. Ik heb contact gehad met Difrax, moet maar een foto sturen. Heb ik toch niks aan hij mag gewoon niet lekken.Marianne op schreef:

Fles ligt lekker in de hand.Ziet er leuk uit! Komt vaak water uit de onderkant gedruppelt. Bij de brede fles plopt de speen steeds in elkaar tijdens het drinken. Bij de smalle fles hadden we daar geen last van. 123 speen vind ik niet zo heel fijn werken. De streepjes zijn slecht te zien als er melk in de speen zit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *