iCandy Orange kinderwagen steelt show op Koningsdag

icandy orange

Met deze kinderwagen steel je op Koningsdag de show! Het Britse familiebedrijf iCandy staat bekend om zijn stijlvolle kinderwagens waarbij vakmanschap en technische innovatie centraal staan. Het was het eerste label dat een kinderwagen (de Peach) ontwierp die met veel gemak omgebouwd kon worden van een enkele naar een duowagen en dat was het begin van een wereldwijd succes.

iCandy Orange: compleet en groeit met het gezin mee

De nieuwe, stijlvolle iCandy Orange zal heel wat hoofden doen omdraaien in het straatbeeld! Bij aankoop van deze complete kinderwagen kun je als ouders rekenen op het volgende: een reiswieg, een wandelwagenzitje, 2 zonnekappen, een seatliner, grote boodschappenmand, 2 regenhoezen en verschillende adapters. Daarmee is de kinderwagen geschikt voor vervoer vanaf de geboorte tot 25 kilogram.
icandy orangeKomt er gezinsuitbreiding? Dan kun je met iCandy Orange nog jaren vooruit. Met behulp van bijgeleverde adapters zijn er vele configuraties mogelijk met reiswiegen, zitjes en autostoeltjes die in één handeling in verschillende rijrichtingen op het onderstel kunnen worden geklikt. Uniek is het geïntegreerde meerijdplankje waarop broertje of zusje tot 20 kilo gezellig mee kan rijden. De kinderwagen heeft een hogere, verstelbare duwstang gekregen die met de duurzame EVA banden en zwenkwielen zorgen voor een soepel ritje.

Gebruiksvriendelijk en praktisch

De iCandy Orange is zeer gebruiksvriendelijk; de wagen kan in één beweging worden opgevouwen en rechtop worden weggezet. De verhoogadapters maken het mogelijk je kindje op tafelhoogte aan te schuiven wat voor beter contact zorgt tussen ouder en kind. iCandy Orange is naast oranje ook verkrijgbaar in roze, groen, bruin, zwart, blauw en twee tinten grijs.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *