Hip en oersterk: Pura flessen van hoogwaardig RVS dus 100% plastic vrij!

Linda juni 26th, 2014
- ADVERTORIAL -

Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben hierdoor geen plastic coating aan de binnenkant nodig.

Ook de schroefring is van roestvrijstaal en speen, tuit en beschermkap zijn gemaakt van medische kwaliteit siliconen.

Door de 100% plasticvrij kwaliteit weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA, PVC, phthalates of andere schadelijke stoffen in aanraking komt.

[wpcol_2third id="" class="" style=""]Pura flessen zijn oersterk en gaan een leven lang mee. Daarom geven wij op alle Pura flessen levenslange garantie! De flessen gaan niet alleen een leven lang mee, ze zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit! Pura flessen zijn geur- en smaakvrij en vrij van bacteriën. Door de grote halsopening zijn de flessen gemakkelijk schoon te houden, ook in de vaatwasser.

Pura flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kunt kiezen voor een speen voor de allerkleinsten of een tuit voor dreumesen en peuters. Is jouw kindje gewend aan een specifiek merk? Geen probleem… spenen van veel andere merken passen gewoon op de Pura flessen. Ook zijn de Pura flessen beschikbaar in een junior maat, handig om mee naar school te nemen!

Over PURA
Pura flessen zijn gemaakt van antibacterieel en hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal (#304), een materiaal dat ook wordt gebruikt in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dankzij het gebruik van hoogwaardig RVS hebben Pura flessen aan de binnenkant geen coating nodig. De flessen zijn hierdoor geur- en smaakvrij en 100% vrij van plastic, BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen. De spenen en tuiten zijn gemaakt van zuiver medische kwaliteit siliconen.

Kijk voor meer informatie op www.puraflessen.nl.

[/wpcol_2third]
[wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end]

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *