Het ideale reisbedje: Koelstra Travelsleeper

De Travelsleeper van Koelstra is een ideaal reisbedje. Voordat je een campingbedje gaat aanschaffen is het goed om jezelf af te vragen waar je het bedje allemaal voor wilt gaan gebruiken.

Koelstra Travelsleeper

De Travelsleeper is geschikt om te gebruiken als logeerbedje voor onderweg, maar bijvoorbeeld óók als veilige speelplaats en als box zowel binnen als buiten. Het unieke kruipluik is alleen door jou aan de buitenkant te bedienen, dus je bepaalt zelf of je kindje er wel of niet uit mag klimmen.

Je neemt de Travelsleeper overal makkelijk mee naar toe door middel van een handige draagtas. Kies voor veilig en compleet!

De Koelstra Travelsleeper is verkrijgbaar in zeven vrolijke en hippe kleuren.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

12 gedachten over “Het ideale reisbedje: Koelstra Travelsleeper


Janneke van Zuylen op schreef:

Heel makkelijk in elkaar te zetten. Degelijk bedje. Stevig materiaal. En het luikje is ook handig als de kindjes wat groter worden. Beetje dun matrasje. Maar dat geldt voor praktische alle reisbedjes. Een los reismatrasje bijkopen is wel aan te raden.Geertje Scholten op schreef:

Makkelijk en snel in elkaar te zetten. Handig mee te nemen. “Hij is vrij zwaar en de wieltjes werken niet optimaal als je hem opgevouwen mee wilt zeulen.
Tevens is het bijgeleverde matrasje te hard om een nacht op te liggen. Dus een opvouwbaar matrasje voor een overnachting is een must-have.”larissa maaskant op schreef:

Veilig, makkelijk mee te nemen, comfortabel. Gaat soms wat stroef in het uitklappen.Rianne Aalders op schreef:

Heel makkelijk uit- en in te klappen. Je ziet wat je doet. Bij andere bedjes is dit vaak niet het geval. Hierdoor is het voor d pa’s en oma’s ook een gemakkelijk bedje om op te zetten. Wel is het matrasje wat erbij zit te hard om een pas geboren baby op te laten slapen. Wij hebben er dan ook een reismatrasje ingekocht en nu slaapt ons kind er prima in. Ook zitten er wielen onder het bed. Als het bed opgevouwen is kan je het bedje over de wielen voort trekken, echter wankelt het bedje dan snel.Marjolijn op schreef:

Makkelijk op te zetten en weer af te breken, bed staat stevig, ingeklapt relatief klein pakket. Het matras is veel te hard, je hebt nog een losse matras nodig.Cindy Freriks op schreef:

Zeer makkelijk op te zetten en weer in te klappen. Heel compact in te klappen. Mooi degelijk materiaal. Mooi design. Heeft ook een handig luikje dat je open kunt ritsen. Hoewel het zeker niet de zwaarste is, is hij ook niet heel licht.S. Goudswaard op schreef:

Makkelijk op te zetten. Goed te vervoeren door dubbel handvat. Matras is ingewikkeld om het bedje te vouwen.Linda Schoutsen - Vlaar op schreef:

Stevig, je kan zelfs op de zijkant leunen. Makkelijk op te zetten, wel even een handigheidje. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Lastig om het matrasje weer om het bedje te krijgen. Hard matras.astrid op schreef:

Prettig bedje voor ondernemende peuters. Stabiel. Blijft goed staan. Nadeel is dat je er een extra matrasje bij moet kopen, omdat het anders te hard is. Makkelijk uit te klappen. Inklappen gaat soms iets lastigerHelen op schreef:

Pluspunt van dit bedje: het kruipluik. Wij hebben zelf een bedje met een kruipluik van een ander merk. Maar een kruipluik is wel zeer aan te raden: kleine kindjes worden groot en daarmee ook zwaar. Een ouder kind er in en uit tillen kan heel belastend zijn voor je rug, vooral als je zwanger bent of recent bevallen van een tweede kindje. Toch iets om alvast bij de aanschaf over na te denken. Voor dreumessen en peuters is het fijn als ze zich tijdens drukke verjaardagen bij opa en oma ook zelf even kunnen terugtrekken in zo’n logeer bed/box.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *