Het deurtje van dit Easylock traphekje sluit automatisch!

Dit is een ideaal deur- en traphekje want je bevestigt 'm zonder te hoeven boren! Het deurhekje is voorzien van automatisch sluitende deur en is gemaakt van solide materialen.

Er zijn diverse verlengstukken beschikbaar waarmee je het traphekje altijd goed passend maakt voor deur- of trapbreedte variërend van 68,5 tot 124 cm. Naar wens te bestellen in blank hout met zilver metaal of wit metaal. Extra leverbaar is de trapleuningsbevestiging, verlengstukken, bodemplaatdrempel.

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Het deurtje van dit Easylock traphekje sluit automatisch!
E. Lunenburg op schreef:

Dit is het enige traphekje dat ?cht makkelijk met ??n hand open gaat. En het neemt niet zo’n grote draaicircel in waardoor het ook praktisch is op een kleine overloop/gang. Sluit vanzelf (is ook fijn!) maar dat geeft een harde klik. Mijn jongste slaapt erg licht en dat is dan wel eens lastig.Ylene schepers hulst op schreef:

Zonder boren en dus gaten een eenvoudig te monteren traphek, is op maat aan te passen met de losse tussenstukken,is stevig en degelijk materiaal, deurtje verslapt niet zoals ik bij andere hekjes wel heb ervaren,is met 1 hand te openen. De visite snapt niet direct hoe het werkt (terwijl het eigenlijk heel eenvoudig is misschien juist daarom, men denkt te moelijk)grootmoeder op schreef:

Fijn traphekje.
De kleintjes zitten er veilig achter.
Gemakkelijk tussen twee muren te bevestigen zonder schroeven en boren.
Ben zeer tevreden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *