GreenTom Upp: de vrolijke, hippe en duurzame kinderwagen

Greentom

De GreenTom Upp is een hippe, vrolijke en praktische kinderwagen en wandelwagen met absolute duurzaamheid in zijn genen. De Upp is namelijk bijna helemaal gemaakt van gerecyclede kunststoffen.

Duurzaam

Duurzaamheid is niet iets wat je achteraf toevoegt aan een product, zoals een accessoire, een stofje, of een kleurtje. Duurzaamheid begint op de tekentafel en volgt het product in al zijn levensfasen. GreenTom heeft principieel gekozen voor het gebruik van twee basismaterialen waaruit 95% van de Upp bestaat: Polypropylene (PP) voor het frame en Polyethylene terephthalate (PET) voor de bekleding. Beide grondstoffen zijn volop beschikbaar uit recycling en kunnen op het einde van de levenscyclus eenvoudig gerecycled worden. Dat maakt kinderwagen GreenTom Upp duurzaam volgens het ‘cradle to cradle’ principe.

[wpcol_2third id="" class="" style=""]
Locale productie

Kinderwagen GreenTom Upp kan daardoor snel en energiezuinig lokaal geproduceerd en geassembleerd worden. Slechts drie dragende onderdelen vormen de basis van de Upp en zijn gemaakt uit PP. Ze wegen samen 3,7 kilo, meer dan de helft van het totaal gewicht. Het totaal aantal onderdelen is slechts een fractie van wat gebruikelijk is bij kinderwagens. Dit maakt het mogelijk de GreenTom in dezelfde landen te produceren als waar ze worden vermarkt. Dat betekent geen hoge transportkosten en besparing op brandstoffen die nodig zijn voor het vervoer.

De GreenTom Upp is heel gebruiksvriendelijk en heeft uitzonderlijk goede rijeigenschappen. Dit is te danken aan de hoogwaardige duurzame kogellagering van wielen en zwenkdelen en de uitstekende vering. De GreenTom Up is geschikt vanaf geboorte (met wieg of autozitje) totdat je kindje 18 kilo weegt. Hij rijdt comfortabel door de verende eigenschappen van het frame, hij heeft een traploos verstelbare rugleuning tot ruststand, is super wendbaar met zijn dubbele kogellagers en met 7 kilo een lichtgewicht. Je kunt ‘m rechtop opbergen en het zitje is afneembaar en wasbaar. Extra verkrijgbaar zijn adapters voor een autostoel.

Meer informatie met je baby op reis >>

[/wpcol_2third]

[wpcol_1third_end id="" class="" style=""][/wpcol_1third_end]

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “GreenTom Upp: de vrolijke, hippe en duurzame kinderwagen


Maria Thomas-Franssens op schreef:

Is deze greentom-upp nu verkrijgbaar of nog niet?
Vriendelijke groeten,
Maria Thomas-Franssens

Maria Thomas-Franssens op schreef:

Hallo,

Ik had hem gewonnen maar ik heb nog steeds niets gehoord. Iedere keer wordt er gezegd dat ze onderweg zijn. De laatste keer dat ik met mevrouw Last contact had heeft ze me geschreven dat ze half juni zouden aankomen maar sindsdien heb ik niets meer gehoord. Ik heb de e-mails doorgestuurd naar mevrouw Huizinga maar ook van haar heb ik geen reactie gehad. Weet u daar iets van of kan u daar misschien iets aan doen? Mijn naam staat vermeld als winnaar maar ik heb niets… Vriendelijke groeten, Maria Thomas-Franssens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *