Inschrijven nieuwsbrief

Carola Siksma-Ruiters februari 19th, 2018

babystuf nieuwsbriefWij van BabyStuf begrijpen heel goed dat  je als zwangere of (kersverse) mama niet gespamd wilt worden met onzinaanbiedingen en nutteloze informatie. De redactie van BabyStuf.nl werkt anders, wij versturen maar een keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. En daarin beperken we ons tot het geven van deskundige tips en adviezen, zoals wel of geen koffie tijdens de zwangerschap, wat is een ergonomische babydrager, wat zijn de nieuwste kinderwagenmodellen, etc. Dit wisselen we af met informatieve blogs, nieuwe productentrends, een oproep om je aan te bieden als testouder of een winactie. En dat weten onze lezers te waarderen, want ons openingspercentage is hoog en we hebben nauwelijks opzeggingen!

Inschrijven op de nieuwsbrief van BabyStuf is gratis

Nieuwsgierig naar onze nieuwsbrief? Schrijf je in en ontvang een keer per maand onze informatieve en deskundige nieuwsbrief! Inschrijven kost niets en je ontvangt een boel! Hieronder kun je je gegevens invullen, en wil je deze niet meer ontvangen, dan kun je je zonder problemen afmelden. Het spreekt vanzelf dat wij zorgvuldig omgaan met je emailadres en deze niet zomaar aan anderen ter beschikking stellen.

Liever eerst even kijken hoe onze nieuwsbrief eruit ziet? Bekijk dan hier ons online archief met reeds verzonden nieuwsbrieven!

Inschrijven nieuwsbrief

* Verplicht veld