Gratis babydozen compleet overzicht


Een baby krijgen kost geld, maar wist je dat je als je zwanger bent ook in aanmerking kunt komen voor gratis babydozen? Hartstikke leuk want in een babydoos zitten vaak samples van babyproducten zoals een speen, luiertje, een sachet of tube met crème. Op deze manier kun je kennis maken met diverse babymerken en verzorgingsproducten voor de verzorging van jouw kindje.
Sommige organisatie vragen in retour graag je mailadres, anderen verstrekken deze gratis. Altijd leuk deze gratis babyspullen, dus hier voor jou een superhandig overzicht van alle babydozen, doe er je voordeel mee!

blije doosOverzicht alle gratis babydozen

De Blije doos

Dit is één van de meest opgevraagde dozen. De organisatie die deze dozen verzorgt is WIJ. Niet alleen kun je na de online inschrijving de Blije doos bij Prénatal ophalen. Ook ontvang je zes keer per jaar het WIJ magazine en de special Eén jaar als je kindje een jaar oud is. Daarnaast ontvang je nieuwsbrieven met leuke weetjes!

Meer lezen over de inhoud van de Blije doos >>

Gratis Blije doos aanvragen >>

 

Babybox ouders van nuZwangerschapsbox en Babybox van Ouders van Nu

Via het opvoedtijdschrift Ouders van Nu kun je gratis de Zwangerschapsbox en de BabyBox aanvragen. Niet alleen vind je hierin producten en kortingsbonnen waar je als (aanstaande) ouder wat aan hebt, ook ontbreken een aantal tijdschriften niet waaronder Ouders van Nu niet. Tot de achtste maand kun je deze beide dozen aanvragen. Na de achtste maand van je zwangerschap kun je alleen de Babybox aanvragen, tot acht maanden na je bevallingsdatum. Als je bent ingeschreven krijg je persoonlijk een ophaalbericht om de dozen op te halen bij een Etos winkel bij jou in de buurt. Als extraatje krijg je ook nog een groeikalender.

Zwangerschapsbox en Babybox Ouders van Nu gratis aanvragen >>

 

babydoos babydumpBabydump gratis babydoos

Deze gratis babydoos gooit hoge ogen als het gaat om de inhoud, lezen we op diverse mama fora. Veel hoef je er niet voor te doen, je vult je gegevens in en ontvangt een leuk cadeaupakket met leuke en handige goodies voor je baby. BabyDump geeft aan dat er geen reclame in deze gratis babydoos zit (dat is best wel bijzonder) en er is geen koopverplichting. Het enige wat je hoeft te doen is de ingevulde bon uitprinten en langs een Babydump vestiging gaan. Wat er in deze gratis babydoos zit is natuurlijk wel een verrassing!

Gratis aanvragen Babydump babydoos >>

 

babydoos kruidvatKruidvat babydoos en mamatas

Ben je zwanger? Dan wil Kruidvat je graag verwennen met de Kruidvat babydoos. Alleen is het geen doos meer maar een baby & mama tas! In deze tas ontvang je een aantal gratis Kruidvat producten zoals newborn luiers, baby 2 in 1 wasgel (300 ml), lotiondoekjes (80 stuks). Ook leuk is het gratis stickervel met stickers die je bijvoorbeeld in je baby's eerste fotoboek kunt gebruiken. Gaat het om je tweede, derde of volgende kindje? Dan doet het Kruidvat niet lullig, je mag dan gewoon weer een tas halen. Het is wel nodig dat je je eerst registreert als klant voor de voordeelkaart. Maar daar is mee te leven toch?

Kruidvat Baby &  mamatas gratis aanvragen >>

 

Babydoos HoogvlietBabypakket Hoogvliet Supermarkt

Supermarkt Hoogvliet viert de geboorte van je kindje met het weggeven van een bijzonder babypakket. Na de geboorte van je baby kun je met jouw geboortekaartje naar deze supermarkt gaan voor het ontvangen van dit leuke babypakket. In dit pakket vind je verschillende leuke cadeautjes en een voordeelboekje. Met dit voordeelboekje kun je verschillende producten gratis producten ophalen met een totale waarde van wel 30 euro. Deze producten passen helemaal bij de groeifase van jouw kindje.

Gratis babypakket bij Hoogvliet aanvragen >>

 

babydoos kiekeboeboxZwanger box Kiekeboebox van Plus

Supermarkt Plus wil zwangere vrouwen graag verwennen en heeft voor deze bijzondere periode een zwanger box samengesteld. In deze Kiekeboebox vinden aanstaande mama's babyproducten, producten voor in de kraamtijd en waardebonnen ter waarde van wel 40 euro. Dat is dus mooi meegenomen! Deze zwanger box is bestemd voor alle klanten die de folder van Plus ontvangen en zwanger zijn of een kindje hebben van maximaal twee maanden oud.

Gratis Kiekeboebox bij Plus aanvragen >>

 

Babydoos Jan LindersJan Linders babypakket

Woon je in Gelderland, Brabant of Limburg? Dan ben je vast bekend met Jan Linders supermarkt. Vul het aanvraagformulier in en binnen twee weken na de geboorte van je baby ontvang je thuis een ansichtkaart van deze grootgrutter! Je hoeft daarna alleen maar deze kaart mee te nemen naar de supermarkt om het babypakket in ontvangst te nemen.

Babypakket Jan Linders aanvragen >>

 

Geboortepakket Felicitatiedienst

felicitatiedienstKomt er gezinsuitbreiding? Dan kun je het Geboortepakket van de Felicitatiedienst aanvragen. Deze dienst werkt nog steeds zoals het vroeger ging: dit geboortepakket wordt bij jou aan huis bezorgd door een hostess. Zij legt dan gelijk even uit wat er allemaal in deze babydoos zit: waardebonnen van plaatselijke ondernemers, leuke cadeautjes en extra informatie. Je moet het dus niet vervelend vinden dat er iemand bij je thuiskomt! De enige voorwaarde die de Felicitatiedienst stelt is dat je woonachtig bent in een van de vele woonplaatsen die je op de site kunt vinden.

Bestel het Geboortepakket >>

 

roze doosDe roze doos

De roze doos is een gratis baby babydoos uit België. Vol met waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen en kortingsbonnen van grote babymerken. Er is ook een Roze Doos 'Mijn Geboorte', die je bij de bevalling krijgt. Krijg je de roze doos niet in het ziekenhuis dan kun je deze ook aanvragen bij de gynaecoloog in de zesde maand, tijdens de info- avonden in de kraamklinieken, bij diverse apothekers, maar nog eenvoudiger is het om deze online te bestellen!

Roze doos gratis bestellen >>

 

gratis momentenboekGratis Hallo Mama Momentenboek

Jumbo heeft geen babydoos maar heeft wel een informatief boek dat ze gratis weggeven: het Hallo Mama Momentenboek voor aanstaande mama's. Met artikelen over voeding en verzorging, uiteraard geschreven met een grote Jumbo bril (dus voorzien van Jumbo huismerk producten) maar toch leuk en informatief. Na inschrijving op de site van Why's krijg je een berichtje waar je in jouw buurt het Mama Momentenboek kunt ophalen.

Gratis Hallo Mama Momentenboek aanvragen >>

 

babydoos baby be goodBaby Be Good Babydoos

Niet gratis, maar zeker de moeite van het vermelden waard is de Baby Be Good Babydoos. Deze doos zit vol met duurzame babyproducten en nuttige informatie samengesteld door oprichters en mama's Tamara Peers en Anna Schoemakers. Deze doos vertegenwoordigt een bepaalde waarde, maar je kunt deze doos met een leuke korting bij hun bestellen. Fijn om te weten: je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

Baby Be Good Babydoos aanvragen >>

 

Meer interessante korting?

Alle actuele kortingscodes op een rijtje! Ga naar shopkorting voor mama en baby.
Krijg korting op een tijdschrift via onze tijdschriftenpagina.