Gratis

Pauline Oosterbaan juni 19th, 2018

gratis babyGratis voor je baby

Gratis producten zijn altijd welkom als je een baby krijgt! Ook omdat je bij het krijgen van een baby veel nodig hebt en het kopen van babyspullen behoorlijk in de papieren kan lopen. Daarom vind je hier een overzicht van alle gratis producten en diensten. Tel uit je winst!

Alle gratis babydozen op een rij

Veel organisaties bieden een gratis babydoos, babybox of babypakket aan. Meestal in ruil voor je adres. Bekijk hier alle gratis babydozen.

Zwangerschapskalender

Bekijk je zwangerschap van week tot week met deze mooi geïllustreerde zwangerschapskalender! Kijk hoe je baby groeit en hoe je buik steeds een stukje boller wordt.

Mama Masterclasses

Maak van jezelf een deskundige en meld je aan voor de gratis Mama Masterclasses van BabyStuf! De Masterclasses zitten boordevol nuttige informatie. Denk aan hoe je een kinderwagen moet uitzoeken, autostoelen, babydragen, zin en onzin over straling van babyfoons etc.

Babyuitzet checklist, zwangerschap en meer

Als aanstaande moeder heb je voldoende aan je hoofd, met deze gratis checklists breng je orde op zaken, rust in je hoofd en ze zijn zo handig omdat ze lekker af kunt strepen! We hebben hier gratis voor jou een reeks lijstjes voor je verzameld die handig zijn als je zwanger bent, van het maken van een babyuitzet checklist, checklist voor als je zwanger bent en als je moeder bent, als je moet bevallen en voor de babytijd:

Gratis nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze gratis aanbiedingen, winacties, deskundige tips en de nieuwste trends en babyspullen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Trendmagazine van BabyStuf

Jaarlijks brengen wij een Trendmagazine op de markt die via de Negenmaandenbeurs wordt verspreid. Heb je deze gemist? Geen nood, je kunt deze nu ook gratis online bekijken!

Gratis apps

Hongerig naar nog meer informatie voor jou en je kindje? We hebben talloze nuttige apps voor je op een rij gezet die je gratis kunt downloaden, handig voor in je zwangerschap en de babytijd!