Form Fix voedingskussen & Sit Fix poef

Pauline Oosterbaan januari 9th, 2017
- ADVERTORIAL -

Form Fix voedingskussen babylonia

Form Fix: het allerbeste positioneringskussen met de fijnste korreltjes voor het grootste comfort!

Het Form Fix relaxkussen is een positioneringskussen dat zich volledig aan de contouren van je lichaam aanpast. De unieke vulling bestaat uit zeer fijne met lucht gevulde bolletjes en zorgt voor een ideale temperatuur- en vochtigheidsbalans. De bolletjes zijn zo klein en veerkrachtig dat ze niet platgedrukt kunnen worden. De inhoud blijft dus altijd optimaal en hoeft niet na verloop van tijd vervangen te worden. De korreltjes zijn antistatisch (het kussen kleeft niet aan je lichaam) en het kussen is licht, geruisloos en geurloos. Dit alles maakt Form Fix een bijzonder aangenaam relaxkussen!

Eerst positioneringskussen, later voedingskussen.

Het Form Fix kussen ondersteunt de buik vanForm-Fix borstvoedingskussen Babylonia zwangere vrouwen en ontlast de rug. Laterkan het dienen als (borst-)voedingskussen en als babynestje, wanneer je kindje rechtop leert zitten. Maar je hoeft niet zwanger te zijn of een baby’tje te hebben… Form Fix is voor iedereen bijzonder comfortabel om ontspannen te zitten en liggen.

De afneembare hoes is gemaakt van heerlijk zachte badstof, verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en machine wasbaar. De elastiek aan de binnenkant van de hoes zorgt ervoor dat het kussen makkelijk in alle richtingen geplooid kan worden.

Van Form Fix naar Sit Fix

Met de Sit Fix hoes maak je van je Form Fix heel eenvoudig een super handig poefje!
Ook deze hoes is machine wasbaar en Sit-Fix-250x250verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Ideaal voor kleine en grote baby's!

Meer informatie over de Form Fix en Sit Fix

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *