Fietszitje voor achterop: Bobike Maxi City

test consumentenbond fietszitje

De elegante Bobike maxi City zorgt voor onbezorgd en veilig fietsplezier dankzij de combinatie van ergonomisch zitcomfort, bedieningsgemak en slimme functionaliteiten. Maximale bescherming voor je kind (van 9 maanden tot 6 jaar/22kg). Compleet met een zacht, waterafstotend kussen, omsluitende schouderpads en comfortabele helmuitsparing. Eenvoudig aan te passen aan de groei van je kind door de in lengte verstelbare gordel en de in hoogte verstelbare voetenbakken. Veilig is de geïntegreerde spaakafscherming en een leuk detail is de dessinplaat op de achterzijde van het fietszitje. De Bobike maxi City voldoet aan Europese veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens EN 14344.

Bekijk en bestel Bobike Maxi City

Bekijk nog meer fietszitjes

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Fietszitje voor achterop: Bobike Maxi City


Claudia op schreef:

Door zelf een kleine frame maat te hebben kon een voorzitje bij mij niet. Voordeel van de stoel is dat ze met 9 maanden er al in kunnen. De stoel is net zo makkelijk als het voorzitje uit dezelfde serie. Makkelijk te monteren en heel makkelijk te verstellen. Vooral het gedeelte bij het hoofd is makkelijk te verstellen en geeft een veilig gevoel als je ziet hoe goed het hoofd is afgeschermd. Kortom net zo’n topper als de voorstoel mini city!Carla de Graaff op schreef:

Ik vind het zo lastig om een keuze te maken tussen alle fietszitjes op de markt. Uiteindelijk voor de Bobike Maxi gegaan. Dit omdat ik graag wil dat mijn zoontje goed beschermd zit. In dit stoeltje denk ik dat hij er niet echt een klap van zou krijgen als de fiets een keer om zou vallen bijvoorbeeld. Zijn benen, romp en hoofdje zijn goed beschemd. Verder zit hij mooi rechtop. Mijn versie heeft geen ingebouwde regenhoes. En Bobike maakt deze niet los. Dat vind ik erg slecht. Ze verkopen enkel een Poncho (ook voor je kind direct) van 20 euro.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *