Fietsstoeltje Yepp Nexxt van Thule

Carola Siksma-Ruiters juni 27th, 2017
- ADVERTORIAL -

Thule Yepp Nexxt

De fietsstoeltjes van Thule Yepp hebben een mooi design en luxe uitstraling, ontworpen door de designteams achter het succes van de Yepp- en de Thule- fietszitjes. Het gebruik van technologie en een structuur vergelijkbaar met die van moderne fietshelmen heeft geleid tot een aantal voordelen en specifieke kenmerken. De nieuwste fietsstoeltjes van Thule zijn de Yepp Nexxt Maxi voor achterop de fiets en de Thule Yepp Nexxt Mini voor voorop de fiets.

Thule Yepp Nexxt Maxi

Het Thule Yepp Nexxt Maxi fietszitje is voorzien van een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische gordel die een kind niet kan openen. Het achterzitje is door de universele montagebeugel snel te monteren en demonteren op elke bagagedrager geschikt tot 25 kg. Het zitje past zelfs op bagagedragers met een EasyFit window, zonder het gebruik van een adapter. De Thule Yepp Nexxt Maxi is de winnaar van de Baby Innovation Award 2017.

Fietszitje Yepp Nexxt Mini, Thule

Het lichtgewicht zitje heeft een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische gordel. Thule Yepp Nexxt Mini is geschikt voor baby’s vanaf negen maanden tot 15 kg. Kinderen zitten stabiel, veilig en comfortabel dankzij de gewatteerde bekleding. De verstelbare voetsteunen en harnas zorgen voor een perfecte pasvorm terwijl de kinderen groeien.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken en fietswinkels.

Voor meer informatie: www.thule.com

Thule-yepp-maxiYepp nexxt mini

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Fietsstoeltje Yepp Nexxt van Thule


S. Hoekstra op schreef:

Ik zou heel graag het fietsstoeltje willen testen om samen met mijn kleinzoon van 20 maanden heerlijke fietstochtjes te kunnen maken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *