Evolu 2 hoge stoel van Childwood: The Next Generation

Pauline Oosterbaan mei 19th, 2015
- ADVERTORIAL -

Childwood Evolu 2 hoge stoel

Hoewel de populaire EVOLU hoge stoel al een ‘Kind & Jugend Innovation Award’ op zak heeft, ontwierp Childhome de EVOLU 2, een aantal kleurrijke stoelen die qua veiligheid en comfort nóg beter scoren. Optioneel is het verstelbaar, afneembaar tafelblad. Door de vaste veiligheidsbeugel en het nieuwe vijfpuntsharnas zit elk kind nog steviger in de stoel.

Verstelbare poten

De EVOLU 2 is beschikbaar in nieuwe, hippe kleuren. Behalve in natural white, white-anthracite en anthracite, is de stoel ook verkrijgbaar in blue sea, cupcake pink, jade green en mint. De EVOLU 2 past door de extra set verstelbare poten perfect aan een keukeneiland (90 cm), een eettafel (75 cm) én een kindertafel (50 cm). Drie-in-één!

Zachte stoelkussens

Het in de hoogte verstellen van de EVOLU 2 is ‘kinderspel’: de poten aanpassen, het tafelblad vastklikken en op de juiste diepte instellen. De EVOLU 2 is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Kies er een zacht stoelkussen bij in een van de 5 bestaande kleuren of in een van de nieuwe kleuren: mint, old pink of mouse grey. Helemaal nieuw zijn de twee stoelkussens (grey en camouflage) in neopreen. Ook optioneel: de handige opbergmand die makkelijk onder de stoel geplaatst kan worden.

Meer lezen over de Evolu 2 hoge stoel.

Evolu 2 hoge stoel verschillende hoogtes

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *