Ecover wil geen onnodige schadelijke stoffen op het baby bestek

Sophie wil geen onnodige schadelijke stoffen op haar bestek en dat van haar baby. En jij?

Sophie de Jong (33) is net moeder geworden van Finn, een gezond jongetje met roze bolle wangen. Ze heeft een belangrijke tip voor aanstaande ouders. Sophie woont samen met Erwin in hartje Amsterdam. Ze houdt van de natuur en tijdens haar zwangerschap bleef ze fit door stevige boswandelingen te maken. Als diëtiste is ze altijd bezig met gezondheid. Daarom schrok ze toen ze ontdekte dat vaatwastabletten schadelijke stoffen bevatten, die zich aan het servies hechten.

Radicaal het roer om

‘Alles waarmee je lichaam in contact komt door voeding of aanraking heeft effect op je gezondheid. Toen ik me realiseerde dat mijn afwasmiddel van invloed is op de gezondheid Ecovervan mij én mijn ongeboren zoon, heb ik radicaal het roer omgegooid. Bij mijn collega’s in het gezondheidscentrum heb ik geïnformeerd naar oplossingen. En dat blijkt dankzij Ecover gelukkig heel simpel te zijn!’

Baby bestek schoonmaken zonder onnodige schadelijke stoffen

Jij en je gezin verdienen een duurzame en gezonde omgeving. Zeker met een kleintje erbij! In de meeste vaatwasmiddelen zitten onnodige schadelijke stoffen zoals schuimversterkers of glascorrosie elementen en die blijven kleven aan je bord en baby bestek. Als je eet komt je lichaam hiermee in aanraking. Wij bij Ecover vinden dat niet nodig. Wij kiezen voor een écht zuivere vaat, zonder onnodige schadelijke stoffen. En denk ook eens aan je vloer, je kleding,… wil je deze resten daar op? Nee! Ecoverproducten maken efficiënt schoon zonder hiervoor onnodige schadelijke stoffen te gebruiken. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en gemakkelijk afbreekbaar in de natuur. Zo zijn we gezond voor jou, je familie en het milieu.

ecover-papa-babyMeer weten? Ga naar www.ecover.com >>

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *