Duux - luchtbevochtigers in de babykamer!

Pauline Oosterbaan juni 8th, 2015
- ADVERTORIAL -

Duux luchtbevochteraar

Duux is niet alleen bekend van de design babyfoons en baby projectors maar is ook gespecialiseerd in luchtbehandeling in de babykamer, door veel ouders helaas een onderschat probleem.

Luchtbevochtigers

Op veel babykamers is de luchtvochtigheid vaak onder de 40%, zeker in wintertijd als de verwarming op volle toeren draait. Droge lucht veroorzaakt de verspreiding van bacteriën en virussen, droge huid, ogen en lippen en vooral irritaties in keel en luchtwegen door slechte ademhaling. Duux luchtbevochtiging zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid, die optimaal tussen de 40 en 60% ligt. Duux heeft twee prachtige luchtbevochtigers: een stijlvolle witte bol met LED-nachtlampje en timer functies, maar daarnaast ook een moderne paddenstoel in de kleuren rood en groen!

Luchtzuiveraar duux luchtbevochtiger

Bij pasgeboren baby’s zijn de longen vaak nog niet goed ontwikkeld om kleine stofdeeltjes te filteren. Vooral de aanwezigheid van rook, stof, pollen en huisdieren hebben een slechte invloed op de gezondheid van de baby. De stijlvolle Duux luchtzuiveraar ioniseert de lucht en beschikt over een HEPA filter welke 99,9% van deze stofdeeltjes filtert en vervolgens pure, schone lucht uitblaast.

Aromatherapie

Daarnaast beschikt Duux over een nieuwe lijn etherische oliën die kunnen worden gebruikt als aromatherapie in luchtbevochtigers en luchtzuiveraars. De aroma’s hebben positieve effecten op de nachtrust en bevorderen de lichamelijke en geestelijke ontspanning bij baby’s en kleine kinderen. Verkrijgbaar in lavendel, eucalyptus en citronella.Duux aromatherapie

Meer weten over de luchtbevochtigers en luchtzuiveraars van Duux.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *