Dubbele kinderwagen Duet Mountainbuggy

dubbele kinderwagen

De Duet van Mountainbuggy is een dubbele wagen voor meerlingen met een frame dat even breed is als een enkele Urban Jungle, maar met plaats voor twee. Voor de eerste maanden zijn er Carrycot reiswiegen verkrijgbaar. Op de Duet kunnen een of twee Maxi-Cosi autostoeltjes worden geplaatst.

Bekijk nog meer kinderwagens

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Dubbele kinderwagen Duet Mountainbuggy


Jammer, hier is een verkeerde foto geplaatst. De foto laat een single Urban Jungle wagen zien, geen Duet.
Kijk bij //www.babyjungle.nl en zie de juiste informatie onder ‘kinderwagens duo’ .
In 2 verschillende kleuren en alle accessoires direct uit voorraad leverbaar.I.M op schreef:

Wij gebruiken de urban jungle/ mountain buggy al 8 jaar (in tussentijd wel een keer een nieuwer model gekocht) naar de volste tevredenheid. Wat een heerlijke wagen!
Inmiddels wil mijn broer onze wagen voor zijn kleintje-op-komst heel graag overnemen en zijn wij aan het uitkijken naar een ander modelletje voor onze jongste (13md) We denken aan de mountain buggy swift, een slagje kleiner, maar even handzaam verwacht ik..
Deze mountainbuggy is met 1 hand te besturen, licht, stuurt heel korte bochten/ wiel kan volledig rond zijn as (ideaal in volgepakte kruidvat filialen bijvoorbeeld) kinderen zitten er comfortabel in, rugleuning kan volledig plat, grote boodschappenmand, laat zich prima voortduwen in duinen en over het strand..
Wat ons betreft de ferrari onder de wandelwagens!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *