Draagzak Yema van CYBEX

Carine de Bruijn februari 6th, 2017
- ADVERTORIAL -

Yemma cybex met logo

De babydraagzak YEMA zet niet alleen een nieuwe standaard in functionaliteit, maar het is ook een blikvanger! Babydrager YEMA heeft verborgen functionaliteiten verpakt in een strak design.
In de eerste dagen na de geboorte is het lichamelijke contact tussen jou en je kindje heel belangrijk. YEMA zorgt voor de perfecte band tussen moeder en kind en bevordert nabijheid en veiligheid. Direct aan de borst hoort de baby jouw hartslag, voelt het jouw huid, warmte en geur en dat geeft je kind een veilig en geborgen gevoel.

Mode ontmoet functionaliteit

YEMA is zo ontworpen dat het dragen heel comfortabel is voor zowel ouders als kind. Deze functies zijn zo ontworpen dat je ze eenvoudig kunt bedienen, maar tegelijkertijd zijn ze nauwelijks zichtbaar, zodat de draagzak ook een absolute mode-accessoire is.

Ergonomisch dragen

Dankzij de traploos verstelbare zit-, hoofd- en nek-ondersteuning groeit de babydrager met het kind mee. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van twee jaar (3,5 kg - 12 kg, ongeveer 86 cm) en heeft drie draagposities: op de buik, de heupen en de rug. In draagzak YEMA zit je kind in de ergonomische, natuurlijke, gespreide hurkpositie die door medische professionals wordt aanbevolen. Het ontlast zelfs de druk op het groeiende heupgewricht.

YEMA is gemaakt van elastisch katoen en is diagonaal verwerkt om het ruggetje en hoofdje maximaal te ondersteunen. YEMA draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van het kind en is tegelijk een fashion statement! Verkrijgbaar in 6 verschillende dessins passend in het huidige modebeeld.

www.cybex-online.com

cybex yema

 

CYBEX Platinum YEMA Tutorial video

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Draagzak Yema van CYBEX
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *