Draagzak WE van BabyBjörn - met neksteun

Pauline Oosterbaan mei 21st, 2015
- ADVERTORIAL -

BabyBjorn draagzak WE

Wist je dat het hoofdje van een baby eenderde vormt van het totale gewicht van een pasgeborene? 'De nek is nog niet sterk genoeg om het hoofd zelf te dragen, het is dan ook belangrijk het hoofdje te ondersteunen als je de baby in je armen hebt', zegt Camilla von Lorinzsky, kinderarts en fysiotherapeut.

Nekspieren trainen

‘Je kunt de nekspieren van een baby trainen door ze op de buik te leggen. De baby zal dan het hoofdje telkens kort omhoogheffen’, zegt Von Lorinzsky. Ook een draagzak is volgens Von Lorinzsky een uitstekend middel om de nekspieren te trainen, omdat de baby regelmatig omhoogkijkt naar mama of papa.

In samenwerking met kinderartsen en fysiotherapeuten ontwikkelde de bekende ZweedseBabyBjorn hoge stoel specialist BabyBjörn draagzakken met neksteun die vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden omdat het hoofdje van de baby voldoende wordt ondersteund, ook voor baby’s die in slaap vallen.

Op buik en rug dragen

Met de nieuwste Draagzak WE kan een kind zowel op de buik als op de rug gedragen worden. De BabyBjörn draagzak WE is vanaf de geboorte te gebruiken tot 3 jaar.

Naast draagzakken ontwikkelde BabyBjörn een uitgebreid gamma hulpmiddelen voor ouders met kleine kinderen. De wipstoel, hoge stoel en het wiegje sleepten wereldwijd meerdere awards in de wacht.

Meer weten over de producten van BabyBjörn

BabyBjorn wipstoel

 

 

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *