Draagzak One van BabyBjörn: buikdrager én rugdrager

babybjorn-draagzak

BabyBjörn Draagzak One is de nieuwe, multifunctionele draagzak voor buik én rug! De draagzak One is ideaal voor onderweg en op vakantie. Je kunt hem lang gebruiken, van pasgeboren (min 3,5 kg) tot 3 jaar (max 15 kg).

Buikdrager en rugdrager zorgen voor de juiste steun

De draagzak One geeft de juiste steun voor het groeiende hoofdje, rug en heupen van je kindje. Een perfect comfort tijdens de gehele gebruiksduur. Doordacht ergonomisch design voor drager (heupband, zachte schouderbanden) en kind (verstelbare geïntegreerde hoofdsteun).

Zonder hulp kun je je kindje van je buik naar je rug verplaatsen, veilig en eenvoudig. Rugdragen is mogelijk vanaf 1 jaar.

Adviesprijs € 149,-

De BabyBjörn One is ontwikkeld in samenwerking met artsen en volgens de aanbevelingen van het International Hip Dysplasia Institute om de juiste houding van de baby te waarborgen.

Aankooptips draagdoeken en draagzakken

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

6 gedachten over “Draagzak One van BabyBjörn: buikdrager én rugdrager


Mimi op schreef:

Net getest! Geen probleem om je baby op de buik te dragen, voelt erg ergonomisch voor mama (ook met een zware kleuter van 1,5) en je hebt twee beenposities; de kikkerhouding of spreidhouding die zoveel mama’s vandaag verkiezen, heb je hier ook! Ik vond het wat moeilijker mijn baby op de rug te krijgen, maar na enkele keren oefenen lukt het prima!Judith op schreef:

Hé wat goed, eindelijk een ergonomisch verantwoorde drager van dit welbekende merk! Hoop dat we over een paar jaar met trots kunnen melden dat dit soort dragers de norm zijn geworden: fijn voor ouders én hun kinderen!Karin op schreef:

Nou, zo ergonomisch is hij niet Judith. Ik zie geen M-houding (knietjes hoger dan billen) en ook bij de foto’s van kleine kindjes worden de beentjes niet tot de knietjes ondersteund.

Bovendien is het nog steeds mogelijk om met het gezichtje naar voren te dragen, wat totaal niet ergonomisch (zeg gerust: slecht) voor je kindje is.Isa op schreef:

Hoi Karin, kun je me laten weten waar jij de info vandaan hebt wat ergonomisch verantwoord is voor je kind wat betreft draagzakken? Bedankt alvast!
Groeten,
IsaKarin op schreef:

Even googlen op dragen en voeden forum Isa. 🙂

Staat heel veel informatie en ook deze drager wordt daar besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *