Draagzak Omni van Najell

najell omni

De Omni draagzak van het Zweedse merk Najell heeft een unieke gewichtsverdeling met een heupsteun. De babydrager is ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en het Hip Dysplasia Institute. De Omni biedt je baby een ergonomische zitpositie en tegelijkertijd voor jou de beste gewichtsverdeling. Het is een 2 fasen drager waarbij de eerste periode de kikkerhouding wordt gebruikt en daarna, als het kindje zelfstandig kan zitten een heupzitje. Daardoor draag je je baby op een zeer comfortabele manier van pasgeborene tot 3 jaar (15 kg).

Unieke magnetische gespen

Je baby wil vooral dichtbij je zijn. Dus wil je deze overal kunnen dragen op een manier die voor jou en je baby het meest comfortabel is. Met de Omni kun je je kindje dragen op de buik (met gezicht naar je toe of van je af) en op de rug.
Door de unieke magnetische gespen is de Omni draagzak eenvoudig zelf aan te doen en veilig te sluiten. Door de brede, gevoerde schouder- en heupbanden is de Omni een zeer comfortabele babydrager. En met het moderne Zweedse design is dit een babydrager die helemaal past bij jouw gevoel voor stijl.

Omni Najell voor pasgeborenen

Door het aanpasbare rugdeel is er geen aparte insert nodig voor je pasgeboren baby (vanaf 3,5 kg). Door het verstelbare rugdeel zit je kindje ook als deze heel klein is in de perfecte houding; met gebogen rug en ondersteunde benen in de ‘kikkerhouding’. Het rugpand is in hoogte verstelbaar voor extra ondersteuning van het hoofd van je baby.

Babypositie met de Omni Najell

Vanaf 6 maanden of wanneer je kindje zelfstandig kan zitten kun je de speciale Omni heupsteun gebruiken die het gewicht van je schouders naar je heupen verdeelt. Je kindje kan nu met het gezicht naar je toe of van je af gedragen worden. De heupsteun is de beste methode om gewicht comfortabel te verdelen nu je kindje zwaarder wordt.

Omni Najell als rugdrager

Voor lange wandelingen of wanneer je kindje 12 maanden is kun je Omni ook als rugdrager gebruiken. Dit is de meest comfortabele manier om je kindje voor langere tijd te dragen.

www.najell.com

 

 

najell omni draagzak

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *