Dr. Brown’s helpt bij voedingsproblemen en behoud vitamines

Dr. Brown’s is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Het zorgt voor optimaal vitaminebehoud en helpt bij het voorkomen van darmkrampjes, boertjes, spugen en zere oortjes. De voeding komt nooit in aanraking met lucht, de fles creëert geen negatief vacuüm. Zo helpt Dr. Brown’s voedingsproblemen voorkomen en kunnen vitamine C, A en E niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.

Het ventielsysteem zorgt voor positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeden: hard zuigen is onnodig, baby ‘stimuleert’ de speen. Dr. Brown’s is meermalen onderscheiden, de werking is wetenschappelijk aangetoond. Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten. Zie www.babycase.nl.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

7 gedachten over “Dr. Brown’s helpt bij voedingsproblemen en behoud vitamines
Marieke Stoffelen op schreef:

Er komt geen lucht mee met de voeding en hierdoor had mijn zoon geen last meer van krampjes. De spenen zijn los verkrijgbaar zodat de grootte van het gaatje zelf te bepalen is. Je kunt er geen water met flesvoeding in schudden want dan gaat de fles lekken.C. Nuiten-Zielhorst op schreef:

Ik heb de kunststof flessen met brede hals en ben daar zeer tevreden over. Er zitten geen gifstoffen in deze flessen (en spenen), dat vind ik een erg prettig idee, vooral omdat de flessen warm worden. Ons kindje drinkt vanaf de eerste keer al prima uit deze fles (krijgt borstvoeding).Lieke Kaethoven op schreef:

Vermindert krampjes. Het glas kan voor iemand minder zijn, geldt niet voor mij.Mar3112 op schreef:

Super fles, onze dochter dronk heel slordig met andere flessen. Met deze drinkt ze netjes geen gesmeer, en minder krampjesMar3112 op schreef:

Super fles, onze dochter dronk heel slordig met andere flessen. Met deze drinkt ze netjes geen gesmeer, en minder krampjes. Het is wel minder dat je met deze fles niet kan schudden ( om de voeding ermee klaar te maken) dan lekt het eruit.Joanne op schreef:

Na veel verschillende flessen geprobeerd te hebben vond onze zoon deze het fijnst na bijna 8 maanden uitsluitend borstvoeding te hebben gehad. Dat de fles zou lekken hebben wij nooit ervaren. Misschien omdat wij de voeding niet schudden maar gewoon roeren met een lepel. Voor glazen flessen is een speciale beschermhoes verkrijgbaar.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *